XL-BYGG kortet - Fresks
Hoppa till innehållet

XL-BYGG kortet

Här kan du ansöka om XL-BYGG MasterCard och få svar direkt. Vill du handla innan kortet kommit hem till dig säger du bara till i butiken att du har ett lånelöfte, uppger ditt personnummer och visar legitimation. Lånelöftet gäller i tre månader.

Fördelar med XL-BYGG kortet

Med XL-BYGG MasterCard samlar du alla dina inköp på en faktura. Du får en god överblick över dina köp och har dessutom upp till 90 dagar (inköpsmånad + 60 dagar) på dig att betala när du handlar med kortet hos oss. Dessutom får du 2% bonus på alla inköp du gör med kortet i våra butiker. Kortet fungerar även i alla andra butiker och uttagsautomater i Sverige och utomlands där MasterCard accepteras, då har du upp till 60 dagar  (inköpsmånad + 30 dagar) på dig att betala.

Bonus på dina köp

Du som handlar med XL-BYGG MasterCard i XL-BYGG butikerna har alltid 2% i bonus.

SÅ HÄR FUNGERAR DIN BONUS

1 kr = 1 poäng. När du kommit upp till 5 000 poäng får du en bonuscheck på 100 kr som gäller hos XL-BYGG. För varje 5 000 poäng får du ytterligare en check på 100 kr.

Checkarna skickas automatiskt hem till dig varje kvartal. Poäng som inte betalas ut sparas till nästa utbetalning, dock längst i 24 månader efter inköpsmånaden. Värdechecken är giltig i 12 månader och vill du inte använda hela beloppet på en gång kan du spara delar av beloppet.

Utbetalningen är max 2 000 kr per gång. Är du berättigad till en större utbetalning än 2 000 kr sparas poängen till nästa utbetalning. Delbetalning är inte bonusgrundande.

Reseförsäkring och avbeställningsskydd

När du betalar 50% av din resa med XL BYGG MasterCard ingår reseförsäkring och avbeställningsskydd. Det är en riktigt bra försäkring!

Läs mer om vad som ingår i försäkringen här.

Kundservice

Gå in på ecster.se alternativt via Ecsters app i din mobil och logga in med ditt BankID. Här har du alltid en smidig överblick nära till hands. Du kan hålla koll på dina köp, dela upp ett större köp i delbetalningar och ansöka om höjd kredit på stående fot.

Hantering av personuppgifter hos Ecster

Vi vill att du ska känna dig trygg när du lämnar dina personuppgifter till Ecster som är vår kreditgivare till XL-Byggkortet. Läs mer om GDPR och hur dina personuppgifter behandlas av Ecster här.


Välj hur du vill betala

Varje månad får du en samlingsfaktura på alla köp du gör, vilket gör det enkelt för dig att ha koll på dina inköp. Vill du inte betala hela beloppet på en gång kan du välja "lägsta belopp" som framgår på fakturan. Då tillkommer ränta. Aktuell ränta står alltid på din faktura.

Vi erbjuder flera olika delbetalningsalternativ om du inte vill betala hela inköpsbeloppet på en gång. Så snart du fått bekräftelsen från banken att din kreditansökan är godkänd går du till din närmaste XL-BYGG butik, säger till i kassan att du har ansökt om delbetalning på XL-BYGGs hemsida, legitimerar dig och skriver under avtalet. Ett XL-BYGG MasterCard skickas hem till dig ca två veckor efter det att du skrivit på avtalet. Helt kostnadsfritt.

Ansök om delbetalning här.

DELA UPP BETALNINGEN

Planerar du ett lite större byggprojekt eller inköp? Då kan vi även erbjuda ett antal olika delbetalningsalternativ. Se exempel i taballen nedan. Delbetalningsköpet redovisas på samma faktura som dina andra kortköp. Delbetalning är inte bonusgrundande.

Här ser du vad det kostar när du delar upp din betalning:

Lånebelopp

Antal
betalningar

Ränta Uppläggnings-
avgift
Administrativ
avgift
Månads-
belopp
5 000 kr 6 0% 195 kr 39 kr 905 kr
10 000 kr 12 0% 395 kr 39 kr 905 kr
20 000 kr 24 4,95% 595 kr 39 kr 942 kr
30 000 kr 36 4,95% 595 kr 39 kr 955 kr
50 000 kr 60 4,95% 595 kr 39 kr 521 kr

Vid ett köp på 20 000 kr och 24 betalningar blir det totala beloppet att betala 22 610 kr och den effektiva räntan 12,75 %. I månadsbeloppet ingår en administrativ avgift på 39 kr/mån, kampanjavgift 595 kr samt ränta.

Kreditgivare är Ecster AB. 


Ingen årsavgift och fullständiga villkor (november 2018)

Årsavgift 0 kr. Vid betalning av hela fakturabeloppet innan förfallodatum är det enda som tillkommer en aviavgift på 39 kr. Vid en fullt utnyttjad kredit på 10 000 kr blir totalt belopp att betala 10 981 kr beräknat på en antagen återbetalnings tid om 12 månader. Den effektiva räntan blir då 18,74%. 

Delbetalning är inte bonusgrundande.

Se de fullständiga villkoren här.

XL-Bygg-kortetMC.jpg
Du får alltid 2% i bonus på allt som du handlar i våra butiker.

XL-BYGG kortet är ett kreditkort fritt från års­­­avgift, med upp till 90 dagars fri kredit på dina inköp. Det enda som tillkommer är en administrativ avgift på 39 kr. (Bonus gäller ej vid delbetalning).
Ansök om XL-BYGG MasterCard HÄR! 

Ansök idag direkt på webben!

Det är lätt att ansöka om XL-BYGG kortet

  • Ansök här på webben
  • Ansök direkt i butiken
  • Ansök via QR-kod och få svar direkt i mobilen:

QR

Om du förlorar kortet:
Telefonnummer för att spärra XL-BYGG kortet - dygnet runt:
I Sverige 020-41 12 12
Från utlandet +46 8 41 12 122

Säkrare-kortköp-på-näte-2t.jpg

Säkrare kortköp på Internet

För att göra det säkrare för dig med XL-BYGG Mastercard ansluter vi det i februari till MasterCard SecureCode. Korttransaktioner som görs i webbutiker, som också är anslutna till MasterCard secureCode, kommer att kontrolleras och i de fall där det behövs verifierar sig kontoinnehavaren via sms. Sms verifieringen innebär att du som kortinnehavare behöver registrera ditt mobilnummer hos Ecster.

Produkten har lagts i varukorgen