Lediga tjänster i Fresks Group - Fresks
Hoppa till innehållet

Vill du bli en av oss i Fresks Group?

Fresks Group är en koncern inom byggvaruhandeln med mycket starka varumärken som XL-BYGG Fresks och Gärdin & Persson. Sedan våren 2016 har vi en ny huvudägare och befinner vi oss på en stark tillväxtresa med målsättning att fördubbla omsättningen inom några år. Koncernen bedriver i dagsläget verksamhet på 21 orter i landet, omsätter ca 1,4 miljarder kronor och sysselsätter drygt 350 årsanställda.

Fresks Group söker Regional Försäljningschef

På vår fortsatta tillväxtresa i Fresks Group, behöver vi nu förstärka vår säljorganisation i Fresks Försäljning/Gärdin & Persson med en Regional Försäljningschef. 

Vi söker nu dig som vill bli en av våra två regionala försäljningschefer. Utöver vår nuvarande försäljningschef, som axlar den ena rollen, kommer du att övergripande ansvara för ungefär hälften av våra anläggningar uppdelade geografiskt i en nordlig och sydlig region. 

Den ledigförklarade tjänsten kommer att innefatta båda varumärkena XL-BYGG Fresks och Gärdin & Persson. 

Som Regional Försäljningschef leder och inspirerar du våra medarbetare och ledare att med kvalitetstänk och extremservice nå och överträffa nya volymer och höjder i vår försäljning.

Du har passion för försäljning, är flexibel, utåtriktad, tar goda initiativ samt finner vägar till kreativa lösningar och idéer. 

Det nära samarbetet med medarbetare och ledare på anläggningarna i respektive region är en nyckel till framgång, vilket även innebär en hel del resande och övernattningar.

Som Regional Försäljningschef ingår man i ledningsgruppen och är rapporterande till VD. 

Är du intresserad av denna tjänst och vill veta mer, hör av dig till vår VD Leif Lindholm. Du når honom på telefon 063-15 67 53 eller mobil 070-698 27 00

Välkommen med din intresseanmälan/ansökan som lämnas eller sänds till jan.bjorkholm@fresks.se senast den 14 oktober.

Produkten har lagts i varukorgen