Boråstapeteter - Ett vackrare hem - Fresks
Hoppa till innehållet

Boråstapeter - Ett vackrare hem

2016-09-22

Skapa ett inspirerande arbetsrum som också fungerar som ombonat gästrum - Idag lanserar Boråstapeter den uppföljande filmen i samarbetet med toppbloggarna


I Boråstapeters filmserie Ett vackrare hem får vi träffa två av Sveriges främsta inredningsproffs som visar hur du hittar rätt stil hemma. Johanna Bradford är entreprenör och inredningsstylist och har bloggen johannabradford.se. Kristin Lagerqvist är fotograf och driver livsstils- och inredningsbloggen Krickelin. I den här programserien gör de om tre olika rum hemma hos familjen Falk utanför Göteborg.

Kristin-Lagerqvist-240x360.jpg

Kristin är fotograf och driver livsstils- och inredningsbloggen Krickelin. I bloggen delar Kristin med sig av livet på Västkusten, sitt hem, resor och annat som inspirerar henne för stunden. Kristin driver också webbshoppen forgoodluck.se. 

Hon har en förkärlek för vackra tapeter, Indien, Västkusten och trädgård. Kristin bor med man och barn i ett hus i Varberg.

 

Johanna-Bradford-240x360.jpgJohanna är inredningsstylist och entreprenör som driver bloggen johannabradford.se. I bloggen skriver Johanna om det som inspirerar henne oavsett om det är inredning, resor, trädgård eller mode. Hon driver också workshops under namnet Frukostfolket.

Johanna och hennes man bor i Göteborg och väntar sitt första barn. Hon har en förkärlek för tapeter, frukostar och vintage.

Ett vackare hem del 1- Matplatsen


Ett vackare hem del 2- Arbetsrummet

Läs mer om Boråstapeters filmserie, få inspiration och ta reda på vad Kristin och Johanna använder sig av hemma hos familjen Falk i Göteborg här.

Produkten har lagts i varukorgen