Kolla in våra tips- och rådsidor - Fresks
Hoppa till innehållet

TIPS & INSPIRATION

Hos oss på XL-BYGG Fresks är du alltid välkommen att bolla tankar, idéer och frågor kring materialval med vår kunniga personal. Vi hjälper dig genom dina projekt, oavsett hur stora eller små de är.

Har du funderat över vinterns inomhusprojekt? Bygga nytt eller renovera? Måla eller tapetsera? Plast-, trä- eller laminatgolv? Hur står det till med förvaringslösningen? Är det dags att byta kök eller tycker du att badrummet behöver en ny stil?

Är du redan utomhus i tankarna och börja tänka på vårens och sommarens projekt? Ska huset målas om? Kanske det behövs ny panel? Blir det en ny altan, eller ska du skapa en hel vacker trädgård med både trall och marksten? 

Vi och våra leverantörer står till hands för att hjälpa dig och ledsaga dig till den bästa lösningen för ditt hem, både ute och inne. Bläddra igenom våra sidor med tips och inspiration till vänster eller välkommen in till oss i butikerna.

tips på inspiration för inomhusprojekten. 

Älskade-kulörer-sovrum-980x630FÄRG
Vi kommer mer än gärna med tips, råd och inspiration och guidar dig genom dina måleriprojekt. Vi har färg från fler marknadsledande leverantörer.

 

 

 

Golv-kährs-cozensa-980x630.jpg

GOLV
Vi har golv för hemmets alla rum, skrymslen och vrår. Med ett stort urval av olika material och utföranden finns det något som passar alla smaker.

 

 


 

vinterkampanj-Lumi-karisma-kok-980x630

FÖRVARING
Konsten att få undan saker som annars ligger framme heter ”smarta förvaringslösningar” och ”snygga skjutdörrar.

Produkten har lagts i varukorgen