Kolla in våra tips- och rådsidor - Fresks
Hoppa till innehållet

TIPS & INSPIRATION

Hos oss på XL-BYGG Fresks är du alltid välkommen att bolla tankar, idéer och frågor kring materialval med vår kunniga personal. De hjälper dig genom dina projekt, oavsett hur stora eller små de är.

Har du funderat över sommarens projekt? Ska huset målas om? Kanske det behövs ny panel? Blir det en ny altan, eller ska du skapa en hel vacker trädgård med både trall och marksten? 

Är du inomhus och funderar? Bygga nytt eller renovera? Måla eller tapetsera? Plast-, trä- eller laminatgolv? Hur står det till med förvaringslösningen? Är det dags att byta kök eller tycker du att badrummet behöver en ny stil? 

Vi och våra leverantörer står till hands för att hjälpa dig och ledsaga dig till den bästa lösningen för ditt hem, både ute och inne. Bläddra igenom våra sidor med tips och inspiration till vänster eller välkommen in till oss i butikerna.

tips på inspiration för utomhusprojekten. 

Beckers-gult-hus-980x630.jpgFÄRG 
Finns det något vackare än ett nymålat hus? Jo kanske, men visst känns det bra att ha ett vackert hus med en fasad som står emot vädrets makter. Här kan du läsa om olika utomhusfärger och vad som passar vart. Tips till dig som ska måla fasaden elle olja in trallen i sommar.

 

 

Altan.jpg

ALTAN
Ska du bygga en ny altan i sommar? Här kan du få lite tips om olika dimensionering, konstruktion och materialåtgång när det gäller att bygget.

 

 


 

Benders-Labyrint-980x630.jpg

MARKSTEN
Skapa en vacker trädgård eller en tålig och hållbar garageuppfart med marksten.

Produkten har lagts i varukorgen