Inspireras av vår badrumsutställningar - Fresks
Hoppa till innehållet

BADRUM

Drömmar, kvalitet och smarta detaljer! Hitta badrumsmöbler som formar sig efter dina drömmar, men också efter dina behov. Stort eller litet badrum spelar ingen roll. Krydda sedan med olika tillval, allt från tvättställ och bänkskivor till blandare, handtag och sidoförvaring.

Många drömmer om ett funktionellt badrum som samtidigt är ett rum för själen. Idag finns många vackra, smarta, utrymmessparande badrumsprodukter och funktioner. Det gäller bara att använda fantasin och hitta lösningar som kan fungera i just ditt badrum.

Hos oss hittar du badrumsmöbler med mjukstängande luckor och lådor, invändig belysning och halogenbelysning. Här finns rymliga, lekfulla, stilrena, funktionella och klassiska modeller.

Badrum-Formamiljo-980x630

Svedbergs har många olika möbelserier, en av dem FORMA är inte bara en möbelserie, det är ett nytt sätt att köpa badrumsmöbler. Ett annorlunda sätt att tänka där vi har satt dig, som individ, i förarsätet. Du bestämmer allt, stil, fronter, skåp, färger, material, mått och detaljer. Möbelserien har blivit en revolution i badrumsbranschen. Och det är lika bra att du vänjer dig vid tanken. Det här är framtidens sätt att köpa badrumsmöbler.

Badrum-badkar-980x630

BADKARET blir ofta den självklara mittpunkten i ett badrum. Det är inte så konstigt egentligen. Ett härligt varmt bad är en avkopplande stund och en skön vardagslyx. Svedbergs har många badkar att välja på. Allt från enklare badkar till avancerade massagebadkar som tar njutningen till helt nya nivåer.

Svedbergs miljo A7_980x630

Välkommen in till oss så berättar vi mer och låter dig inspireras i våra utställningar.

För att du ska kunna skräddarsy ditt badrum är de flesta möblerna och tillbehören beställningvara, det är dock ingen lång leveranstid.
Du kan se vårt lagerförda sortiment här.

 

golvvarme-980x630

GOLVVÄRME

Se till att ha det varmt under fötterna.
Läs mer här


Badrumsboken 2017 660x860.jpg
Bläddra i Svedbergs Badrumsbok 2017 här


Bastu-980x630

Bastubad

Ska du bygga bastu? Vi har det du behöver. Läs mer här.


Fibo-Trespo-neutral-980x630.jpg

fibo våtrumsskivor

Med Fibo våtrumsskivor kan vem som helst klä väggarna i badrummet. Produkten är godkänd att användas som vattentätt ytskikt i våtrum. Monteras direkt på reglar eller skruvfasta väggar. Snabb montering och ett perfekt, tätt och snyggt resultat. Läs mer om Fibo och se vårt lagerförda sortiment här.


Tarkett Aqarelle 980x630

Våtrumsvägg- och golv Aquarelle

Badrummet betyder allt mer för vårt välbefinnande. Här blir du pigg och fräsch efter en uppfriskande dusch, elle njut av ett varmt bad som gör gott för både kropp och själ. Badrummet ska vara lättskött, hygieniskt, praktiskt och gärna prisvärt, det ska också vara garanterat vattentätt och säkert. Det finns mönster och färger som passar både för dig som är trendmedveten och för dig som föredrar det tidlöst klassiska. Se vårt lagerförda sortiment av våtrumsgolv och vägg här.


Våtrumsreglerpuff.jpg

våtrumsregler

Undvik fuktskador i badrummet, gör ett gediget förarbete

Produkten har lagts i varukorgen