Fibo våtrumsskivor - Fresks
Hoppa till innehållet

Fibo Våtumsskivor

Fibo våtrumsskivor

Med Fibo Våtrumssskivor och Kitchen Board kan vem som helst klä väggarna i badrum och kök.

Våtrumsskivor

Glöm allt jobb med gipsskivor, membran och kakel. Med Fibos köks- och våtrumsskivor kan du enkelt klä väggarna i såväl kök som våtrum. Skivorna är enkla att kapa och formatet gör de smidiga att anpassa. Du monterar dem snabbt och enkelt, utan krav på membran, direkt på reglar eller på befintliga skruvfasta väggar. Våtrumskivorna är godkända av Statens Provningsanstalt för att användas som vattentätt ytskikt i badrum och våtrum.

Fibo Trespo kitchen 980x630.pngKampanj A8 Fibo kitchenboard 980x630.jpg
Just nu lämnar vi 20% rabatt på alla Fibo KitchenBoard, gäller på leverantörens bruttoprislista 26/10-13/11 2017.

kitchen board

Köksskivorna, Kitchen Board, har samma kvalitet som våtrumsskivorna, har en slät och hållbar yta som tål både vattenstänk, temperatursvängningar (max 150°C) och är naturligtvis lätta att hålla ren.

många mönster och färger

Du kan välja bland ett stort antal dekorer och färger. Är du lite kreativ kan du kombinera dem efter ditt eget huvud och få oändliga möjligheter för spännande lösningar. Här nedan ser du de skivor du kan köpa direkt i vår webbshop.

Våtrumsskivor

Instruktionsfilm

Kitchen Board

Instruktionsfilm

Välkommen in i våra butiker och se fler mönster för beställning, mer inspiration samt tips och råd kring den enkla vägen till nya väggar i badrummet.

Föregående 12Nästa
Produkten har lagts i varukorgen