Fibo våtrumsskivor - Fresks
Hoppa till innehållet

Fibo Våtumsskivor

Fibo våtrumsskivor

Med Fibo Våtrumssskivor och Kitchen Board kan vem som helst klä väggarna i badrum och kök. Just nu har vi kampanj och lämnar 20% rabatt på våtrumsskivor och Kitchen Board från Fibo.

Fibo-Trespo-neutral-980x630.jpg

Våtrumsskivor

Glöm allt jobb med gipsskivor, membran och kakel. Med Fibos köks- och våtrumsskivor kan du enkelt klä väggarna i såväl kök som våtrum. Skivorna är enkla att kapa och formatet gör de smidiga att anpassa. Du monterar dem snabbt och enkelt, utan krav på membran, direkt på reglar eller på befintliga skruvfasta väggar. Våtrumskivorna är godkända av Statens Provningsanstalt för att användas som vattentätt ytskikt i badrum och våtrum.

många mönster och färger

Du kan välja bland ett stort antal dekorer och färger. Är du lite kreativ kan du kombinera dem efter ditt eget huvud och få oändliga möjligheter för spännande lösningar. Här nedan ser du de skivor du kan köpa direkt i vår webbshop.

Välkommen in i våra butiker och se fler mönster för beställning, mer inspiration samt tips och råd kring den enkla vägen till nya väggar i badrummet.

Föregående 12Nästa

Fibo Trespo kitchen 980x630.png

kitchen board

Köksskivorna, Kitchen Board, har samma kvalitet som våtrumsskivorna, har en slät och hållbar yta som tål både vattenstänk, temperatursvängningar (max 150°C) och är naturligtvis lätta att hålla ren.

Våtrumsskivor

Instruktionsfilm


Kitchen Board

Instruktionsfilm

Produkten har lagts i varukorgen