Svedbergs badrum - Fresks
Hoppa till innehållet

Svedbergs Stil Grå

Svedbergs badrumsmöbler

kea-980x630.jpg

Välkommen att kontakta våra duktiga säljare på badrumsavdelningen.
Klicka här så kommer du direkt till våra lagerförda badrumsprodukter du kan köpa i vår webbshop.

Här nedan visar vår några av Svedbergs olika möbelserier. I samtliga serier kan du bestämma väldigt mycket själv när det gäller färg, form och stil - det finns något som passar alla, oavsett storlek på badrum eller inredningsstil. Välkommen att inspireras här på webben eller i utställningarna i våra butiker


Svedbergs Forma grå 980x630Svedbergs Forma vit 980x630

möbelserie forma

Mixa och matcha som du vill. Forma är inte bara en möbelserie, det är ett nytt sätt att köpa badrumsmöbler. Ett annorlunda sätt att tänka där vi har satt dig, som individ, i förarsätet. Du bestämmer. Stil, fronter, skåp, färger, material, bredder, djup och detaljer. Allt. Möbelserien har blivit en revolution i badrumsbranschen. Och det är lika bra att du vänjer dig vid tanken. Det här är framtidens sätt att köpa badrumsmöbler.


Svedbergs Stil grå 980x630Svedbergs Stil vit 980x630

möbelserie stil

En klassisk och tidlös nyhet, bygg den som du vill. Valfriheten gör det dessutom enkelt att hitta en kombination som passar varje badrum. Tvättställens karakteristiska uttryck med stänkskydd, träinredning i lådor och de noggrant utvalda handtagen förstärker kvalitetskänslan.


Svedbergs Skapa grå 980x630Svedbergs Skapa svart 980x630

möbelserie skapa

Tänk lite mindre. Med seriern Skapa ger vi de små badrummen en framtid. Alla de ytor med potential som aldrig fått en ärlig chans. Skapa är en serie möbler utvecklade för lite mindre badrum. Utan kompromisser. Omsorgen för kvaliteten, detaljerna och funktionerna finns där. Med ett formspråk som tillåter dig att sätta en personlig prägel på helheten. Det är inte så mycket att fundera på. Tänk lite mindre.


Svedbergs Intro grå 660x860Svedbergs Intro grå under 660x860Svedbergs Intro grå över 660x860

möbelserie Intro

Plåt och funktion i skön symbios. Det är rena linjer, det är praktiskt, det är plåt. Nyheten Intro är en badrumsmöbel som tål tuffa tag. Möbelserien är smidig och tar liten plats vilket gör den perfekt också i det lilla badrummet. Precis som våra andra badrumsmöbler tillverkas Intro i Dalstorp.


Svedbergs Dusch Forsa halvrund 660x860Svedbergs Dusch Forsa rak 660x860Svedbergs Dusch Forsa rak med golv 660x860

duschserie Forsa

Aldrig har vi haft fler duschar att välja mellan och så gott som alla är nya. Serien Forsa, är ett koncept framtaget i samarbete med formgivarna Form Us With Love. Där har Svedbergs också tagit ett helt nytt grepp när det gäller så kallade gångjärnsduschar, den serien är döpt till 180°.


Badrumsboken 2017 660x860.jpg

Bläddra online här i Svedbergs badrumsbok

Klicka här så kommer du direkt till våra lagerförda badrumsprodukter du kan köpa i vår webbshop. För att du ska kunna skräddarsy ditt badrum är övriga möbler och tillbehör beställningvara, det är dock ingen lång leveranstid.

Välkommen in till oss så berättar vi mer och låter dig inspireras i våra utställningar.

Produkten har lagts i varukorgen