Symfoni inomhusfärg - Fresks
Hoppa till innehållet

Beckers Symfoni -Vår bästa färg

Det finns inga direkta genvägar när det gäller målning, men med ett noggrant grundarbete och en färg med hög kvalitet blir slutresultatet perfekt. Vi rekommenderar dig att använda Beckers färger Symfoni. Symfonifärgerna kan fås i valfri kulör och de finns i olika glans för vägg, tak och snickerier.

Beckers Symfoni inred med känlsa

Beckers Symfoni ger dig oändliga möjligheter att förändra kulören och känslan i ditt hem. Symfoni finns för både väggar och tak och i flera olika glanstal för olika utseende. Oavsett ditt val blir resultatet en hållbar och tålig yta.

Symfoni Ultramatt Väggfärg skapar lugn

966607

Symfoni Ultramatt är en helmatt färg som ger en lugn och sammetsmatt yta med en djup exklusiv kulöråtergivning. Symfoni Ultramatt passar utmärkt på både målade och omålade ytor t.ex puts, betong, väv, tapet och skivor av träfiber, spån eller gips. Symfoni Ultramatt målar du i sovrum vardagsrum hall och andra "torra" utrymmen där en helmatt yta önskas. Finns i 1, 3 och 10 liter. Brytes i valfri kulör för att passa dig och den känslan du vill uppnå i ditt hem. Rek ca pris (3 liter) från 630:- .

Alltid Bra Pris 499:-


 

välj en kulör efter humör

Har du tänkt på att olika kulörer kan skapa helt skilda känslor i ett rum? En ljus ton av en kulör kan verka lugnande, medan en skarp kan ta väldigt mycket plats och energi som inte alls kännas harmonisk. Vilken kulör vill du framhäva och vilken känsla och humör vill du framkalla i ditt rum?

Beckers-Symfoni-prover-980x370.jpg

Tänk på att en färg sällan ser exakt likadan ut på väggen som på det lilla färgprovet i butiken. Det händer en hel del när kulören målas upp på väggen. Vissa kulörer blir starkare medan andra kan ändra nyans beroende på ljuset i rummet. Rådfråga gärna oss i butiken när du väljer kulör.
 

Beckers Symfoni historia

Här hittar du den Symfoni färg du kan köpa direkt i vår webbshop. Denna är då vit, så vill du ha din färg bruten i valfri kulör, välkommen in i våra butiker så hjälper vi dig med färgsättningen av ditt hem. Du hittar också mer inspiration, får fler tips och råd och hjälp med vilka tillbehör och verktyg du behöver när du ska måla. Tänk på att det är viktigt med ett bra underlagsjobb för att din färg ska komma till sin rätt.

livet i förändring

få inspiration från Maja Gödicke


måla grönt med Beckers färger

Målar du med Beckers färg värnar du inte bara om miljön utan även om din och dina närmsta hälsa. Beckers var den första färgleverantören som fick sina produkter märkta med Svanen.

Många produkter kan med stolthet bära Astma- och Allergiförbundets märkning. En belöning efter ett hårt arbete att få fram produkter som är bra för miljön och hälsan.

Läs mer om Beckers miljömärkningar här.

Produkten har lagts i varukorgen