LADY Väggfärg - Fresks
Hoppa till innehållet

Jotun väggfärg LADY

LADY är en av våra ledande interiörfärger som håller en hög standard när det gäller innovationer på såväl produkter som kulörer. LADY ger dig en perfekt finish och är alltid först ute på marknaden med nya kulörer och koncept.

I de nya färgkartorna från LADY (Reflections of Time, Light och Earth) representeras tre vackra livsstilskoncept med unika kulörpaletter och atmosfärer. Från ett nostalgiskt och samtidigt elegant koncept som kännetecknas av sofistikerade blåtoner, via den rena och mycket enkla livsstilen med fokus på olika nyanser av vitt, till en jordnära livsstil med gröna nyanser och rustika kulörer.

Jotun-Lady-okt2_980x630

Sofistikerat blått eller mjukt beige?

Vårt hem speglar vilka vi är och hur vi vill leva. Oavsett om vi gillar det eller inte, så låter vi oss ofta påverkas av skiftande trender och av den tidsanda som råder. Globala trender inom mode, inredning och mat är alla viktiga ingredienser som påverkar valen vi gör, även när det kommer till vilka kulörer vi väljer i våra hem. LADY finns i en rad kvaliteter som täcker olika behov och hjälper dig att skapa den stil och det uttryck du önskar.

Föregående 12Nästa

Alla LADY vägg- och takfärger har LADY Täckgaranti.

LADY garanterar att färgen alltid täcker på två strykningar, förutsatt att våra rekommendationer på emballaget följs.
Även om du målar en ljus kulör på mörka eller svåra underlag.

Produkten har lagts i varukorgen