Akrylatfärg - Fresks
Hoppa till innehållet

Beckers Perfekt Akrylat Plus

akrylatfärg

Akrylatfärg har extremt bra skydd mot sol, snö och regn och kulören håller väldigt länge förutsatt att man gör ett bra förarbete i form av grundolja och trägrund. Akrylatfärgen kräver lite underhåll i form av tvättning med jämna mellanrum.

Perfekt Akrylat 1895 980x300


Perfekt-Akrylat-300x300.jpg

Beckers Perfekt Akrylat Plus

Beckers Perfekt Akrylat Plus är en fasadfärg av absolut högsta kvalité, Färgen är särskilt utvecklad för att ge en motståndskraftig yta som minskar smutsupptagning och ger en optimal kulörhållning. Genom att måla enligt Beckers anvisningar i system med Beckers Perfekt Impregneringsolja och Grundfärg ger den bästa tänkbara fasadskydd och garanterad kulörhållning i 15 år. Beckers Perfekt Akrylat Plus är mycket lätt att måla med, torkar snabbt och kan övermålas på de flesta färgtyper. Perfekt Akrylat Plus har ett mycket gott skydd mot påväxt av svartmögel på färgfilmen. Används på träfasader, målade plåtfasader, takrännor och stuprör av såväl förzinkad plåt som plast.

Akrylatfärg-300x300.jpgBeckers Akrylat

Beckers Akrylatfärg är en vattenburen, halvmatt vattenburne färg för omålat eller tidigare målat trä. Akrylatfärg har mycket god utomhusbeständighet och håller glans och kulör under många år. Den är lätt att måla och torkar snabbt. Vattenburen och därför skonsam mot miljön. Akrylatfärg skall vid målning på trä alltid grundmålas.Kan övermålas på de flesta färgtyper.

 

Fasadfärg-helmatt-300x300.jpgBeckers Fasadfärg Helmatt

Fasadfärg Helmatt är en vattenburen akrylatfärg för omålat eller tidigare målat trä utomhus som ger ytan ett helmatt elegant utseende. Fasadfärg Helmatt har mycket god utomhusbeständighet och håller glans och kulör under många år. Kan brytas i alla Beckers utomhuskulörer. Färgen lätt att måla med och torkar snabbt. För bästa resultat används Fasadfärg matt tillsammans med Grundolja och Grundfärg V.

 

Trälasyr 300x300.jpgBeckers Trälasyr

Beckers Trälasyr är en hållbar lasyr som framhäver träets naturliga ådring och struktur. Lasyren håller kulören fin och fräsch länge samtidigt som den motverkar sprickbildning och nedbrytning av träet. Beckers Trälasyr kan användas både för ny- och omlasering av träfasad. Tänk på att kulören blir mörkare för varje strykning.

 

Här hittar du den akrylatfärg du kan köpa direkt i vår webbshop. Detta är då standardkulörerna, så vill du ha din färg bruten i valfri kulör, välkommen in i våra butiker så hjälper vi dig med färgsättningen av ditt hus.

Produkten har lagts i varukorgen