Oljefärg - Fresks
Hoppa till innehållet

Jotun Demidekk Ultimate

Oljefärg

Demidekk Ultimate 1995 980x300


Perfekt-Oljefärg-300x300

Beckers Perfekt Oljefärg

Beckers Perfekt Oljefärg är en vattenburen halvblank alkydfärg förstärkt med akrylat, anpassad för målning av träfasader, staket, vindskivor, dörrar och liknande. Den går även att måla med på stående detaljer av metall. Perfekt Oljefärg är en lättstruken och rinningssäker färg som ger en lite blankare yta.Används tillsammans med Perfekt Grundolja och Perfekt Trägrund för ett snyggt och hållbart resultat.

 

Perfekt-Täcklasyr-300x300

Beckers Perfekt Täcklasyr

Beckers Perfekt Täcklasyr är en hybrid av alkydolja och akrylat, avsedd för ny- och ommålning av träfasader och andra snickerier som vindskivor, knutar och dyl. En unik sammansättning av bindemedel kombinerar de bästa egenskaperna från tre olika bindemedelstyper. Det gör den mycket lättstruken med bra inträngning och vidhäftning samt långtidsskydd mot vattenupptagning, kulörförändring och kritning. Perfekt Täcklasyr är speciellt lämpad för övermålning av tidigare laserade fasader när kulörbyte önskas.

perfekt-fönsterfärg-300x300

Beckers Perfekt Fönsterfärg

Perfekt Fönsterfärg är speciellt anpassad för målning av träfönster (utvändigt och i mellan) och andra snickerier som fönsterluckor, dörrar vindskivor, staket och liknande. Fönsterfärgen är halvblank, lättstruken och rinningssäker. Lätt att sparmåla mot glasytor. Den ger en väderbeständig yta med bra kulörhållning.

 

 

Demidekk-Ultimate-300x300

Jotun demidekk Ultimate

Demidekk Ultimate är en högkvalitativ oljetäckfärg för utomhusbruk. Färgen har mycket god kulörstabilitet och långa underhållsintervall. Produkten är vattenburen vilket gör att det är lätt att göra rent verktyg och det gör den också till ett bra alternativ ur miljösynpunkt då den är märkt med miljömärket Svanen. Demidekk Ultimate är mycket glans- och kulörbeständigt. Färgen är fyllig och lättstruken, den torkar snabbt. Används på nytt trä som grundats med Visir Oljegrund och på tidigare laserat, täcklaserat eller täckfärgsmålat trä. Kan även användas som slutstrykning på rostskyddsbehandlad metall.

Demidekk-Ultimate-helmatt-300x300

Jotun Demidekk Ultimate Helmatt

Jotun Demidekk Ultimate Helmatt är ett högkvalitativt täckande träskydd för utomhusbruk. Färgen är mycket kulörbeständig och ger långa underhållsintervall. Färgen är fyllig och lättstruken. Färgen används på nytt trä som grundats med Visir Oljegrund och på tidigare laserat, täcklaserat och täckfärgsmålat trä. Störst utbyte av den helmatta känslan får du genom val av mörka och mättade kulörer, men även om du skulle välja en ljusare kulör kommer du att uppleva den diskreta elegans som ligger så rätt i tiden. Demidekk Ultimate Helmatt erbjuds i de allra flesta tänkbara kulörer.

Demidekk-Brilliant-white-300x300

Jotun Demidekk Brilliant White - NYHET 2016

Jotun Demidekk Brilliant White är en högkvalitativ oljetäckfärg speciellt utvecklad för vita hus. Den ger en slät, hård och mycket smuts- och vattenavvisande yta. Färgen har mycket god kulörstabilitet och långa underhållsintervall. Produkten är vattenburen vilket gör att det är lätt att göra rent verktyg och det gör den också till ett bra alternativ ur miljösynpunkt då den är märkt med miljömärket Svanen. Demidekk Ultimate är mycket glans- och kulörbeständigt. Färgen är fyllig och lättstruken, den torkar snabbt. Används på nytt trä som grundats med Visir Oljegrund och på tidigare laserat, täcklaserat eller täckfärgsmålat trä. Kan även användas som slutstrykning på rostskyddsbehandlad metall.

Demidekk-Ultimate-fönster-300x300

Jotun Demidekk Fönster

Jotun Demidekk Fönster är speciellt anpassad för fönster och andra hyvlade träytor utomhus såsom fasaddetaljer, trädgårdsmöbler, räcken och staket. Demidekk Fönster kan också användas som slutstrykning på hängrännor, stuprör och andra plåtdetaljer som redan har rostskyddsbehandlats. Den förenar lång hållbarhet med hög slitstyrka, elegant finish och god glans- och kulörstabilitet.. 

 

 

Här hittar du den oljefärg du kan köpa direkt i vår webbshop. Detta är då standardkulörerna, så vill du ha din färg bruten i valfri kulör, välkommen in i våra butiker så hjälper vi dig med färgsättningen av ditt hus.

Föregående 1234Nästa
Produkten har lagts i varukorgen