Träolja och terrasslasyr - Fresks
Hoppa till innehållet

Olja och lasyr för uteplatsen

Olja och lasyr ger en fin yta som framhäver träet naturliga ådring och karaktär. Tar du hand om trädäcket regelbundet så håller det sig fräscht och vattenavvisande länge.

Elit-träolja-300x300Beckers Elit Träolja

Elit Träolja är avsedd för årlig behandling av allt slags obehandlat, tryckimpregnerat eller tidigare oljat trä utomhus såsom trätrall, altaner och trädgårdsmöbler. Träoljan har en god inträngning i träunderlaget och ger träet ett fräscht utseende som framhäver träets egen färg. Det bildas ingen lackfilm på träytan, som annars kan gråna och flaga av. Motverkar uttorkning och sprickbildning samt gör ytan vattenavvisande och lätt att underhålla.

Elit-ädelträolja-300x300Beckers Elit Ädelträolja

Elit  Ädelträolja är en svagt bruntonad olja avsedd för årlig behandling av hårdare träslag som teak och ek. Den har en god inträngning i träunderlaget och ger träet ett fräscht utseende som framhäver träets egen färg. Det bildas ingen lackfilm på träytan, som annars kan gråna och flaga av. Elit Ädelträolja innehåller UV-skydd och ger en vattenavvisande yta som skyddar mot uttorkning, sprickbildning och nedsmutning. 

Terrasslasyr-300x300Beckers Terrasslasyr

Beckers Terrasslasyr är anpassad för lasering av terrasser, staket och trädgårdsmöbler. Terrasslasyr fungerar utmärkt på tryckimpregnerat trä samt obehandlad furu och gran. Med terrasslasyren får du en vacker lyster och kulör samtidigt som den ger ett hållbart och slitstarkt resultat, den kräver inte årlig behandling som en träolja oftast gör. 

 

Demidekk Terrasslasyr 300x300.jpgJotun Demidekk Terrasslasyr

Lasyr speciellt utvecklad för tryckimpregnerat trä. Lasyren ger ett effektivt skydd mot fukt och sprickbildningar, gråning och skadlig ljusnedbrytning. Den innehåller mögelförhindrande medel, som minskar risken för angrepp på ytskiktet. Rekommenderas på terrassgolv, vindskydd, trädgårdsmöbler etc. Konsistensen gör påföringen enkel, utan spill och stänk. Demidekk Terrasslasyr är baserad på alkydolja, och är utvecklad för våra skandinaviska väderförhållanden. Den ger uteplatsen skydd och hållbar kulör (upp till 3 års underhållsintervall) med bara en strykning.

 

 

Här hittar du den träolja och terrasslasyr du kan köpa direkt i vår webbshop. Detta är då färglös eller standardkulörerna, så vill du ha din olja bruten i en annan nyans, välkommen in i våra butiker så hjälper vi dig med färgsättningen av ditt hus.

Produkten har lagts i varukorgen