Trägolv - Fresks
Hoppa till innehållet

Kährs Cosenza Art 1035938 459:-/kvm

Trägolv

Trägolv är en favorit för många. Inte minst för att de är mjuka och varma att gå på samt ger en ombonad och genuin känsla.

Eftersom trä är ett levande material är varje trägolv unikt och inte exakt likt något annat. En del träslag mörknar med åren andra ljusnar, det som är säkert är att ett trägolv blir vackrare med åren. Trägolven har länge funnits i valen oljat eller lackat lackat, nu finns det olika glans på lacken, du kan också få mjukt laserade, läckert borstade eller fasade plankor för det lilla extra. Golven kan täckmålas eller bara behandlas med såpa, allt är beroende på vilken känsla du vill komma åt.

Här hittar du några av våra populära trägolv i ek.

Storsjön ek 3-stav

Tarkett Storsjön 3-stav 980x630Svensktillverkat klassiskt vackert trägolv i 3-stavs design. 13 mm. Golvet är mattlackat och omslipningsbart. Proteco lack gör golvet reptåligt och slitstarkt. 2-lock systemet gör golvet lätt att lägga. Optimerad för att tåla det nordiska klimatet. Rek ca pris 389:-

Alltid Bra Pris 299:-/m²

Storsjön ek planka

Tarkett Storsjön planka 980x630Exklusiv planka i lite bredare rustikt utförande med en vacker variation av ådring och kvist. 13 mm. Golvet är mattlackat och omslipningsbart. Proteco lack gör golvet reptåligt och slitstarkt. 2-lock systemet gör golvet lätt att lägga. Optimerad för att tåla det nordiska klimatet. Rek ca pris 869:- 
Alltid Bra Pris 489:-/m²

Shade ek 3-stav vit

Shade ek-3-stav-A1-980x630Kollektionen Shade från Tarkett har försärkt träslagens naturliga färgvariationer med lasyrer i olika toner. Shade Ek 3-stav har här en vit lasyr, är 13 mm tjockt med 2-lock låssystem för enkel och limfri läggning. Behandlat med Proteco Natura lack. Rek ca pris 425:-/m². 
Alltid Bra Pris 359:-/m²

Trento ek 3-stav

Trento-A1-980x630Trento ek från Kährs är en 3-stav i rustik stil med ekens naturliga variationer och kvistar och ytved. Tjocklek 13 mm. Rek ca pris 323:-/m². 
 

 

 

Hos oss hittar du flera sorters trägolv i olika träslag och utföranden. Här nedan ser du de trägolv du kan köpa direkt i vår webbshop.

Välkommen in i våra butiker och se fler trägolv för beställning, mer inspiration samt tips och råd kring valet av golv.

 

att tänka på när du väljer trägolv

Trä är ett levande material, läs mer här om saker du bör tänka på när du väljer ett trägolv.


skötsel av trägolv

Ta hand om ditt trägolv så håller det längre. Läs mer här.


monterat & klart

Monterat o Klart_golv_980x630

Du vet väl om att du kan få hjälp med allt när du ska lägga in ditt nya golv? Prata med oss på XL-BYGG Fresks så hjälper vi dig, tillsammans med utvalda hantverkskunder, med hela din golvläggning. Råd, material, montering, besiktning och garantier - ja rubb och stubb - ingår och du får allt på en faktura. Fråga efter Monterat & Klart. Läs mer vad som ingår och vad vi kan hjälpa dig med här.


golvmellanlagg-980x630-fri.jpg

För att få ett tyst och behagligt golv att gå på bör någon form av av mellanlägg placeras mellan underlaget och trägolvet. Kährs golvfoam 2 mm innehåller 15m² per rulle.

Produkten har lagts i varukorgen