Trägolv Maxwood - Fresks
Hoppa till innehållet

Trägolv Maxwood - lite tjockare, mycket starkare

Trägolv Maxwood

Maxwood från Golvabia är ett rejält trägolv där man har tagit fördelarna med trägolv med tunna ytskikt till nya höjder.

Trägolv-maxwood-980x630.jpg- En ny UV-lack yta har utvecklats som är hårdare än normala trägolvslacker. Detta är möjligt eftersom fanérgolv är hårdare än tjocka trägolv. Den nya ytan är stryktåligare och reptåligare än vad man sett tidigare.

- Maxwood har en baksida av naturkork, som ger golvet komfort och ljuddämpande egenskaper.

- Alla kanter har behandlats med en vaxbaserad lack, för att förbättra golvets motståndskraft mot inträngande vatten i skarvarna.

- 5G klickfogen har blivit förbättrad och är nu starkare och golvet är ännu lättare att lägga.

- En totaltjocklek av 10mm och ger golvet en robust och rejäl känsla. En perfekt balanserad produkt, mindre känslig för klimatvariationer än andra tjockare trägolv.

Maxwood-plank-350x350.jpgMaxWood trägolv finns i flera olika träslag, bland annat ask, lönn, ek och valnöt, och olika utföranden; 2-stav, 3-stav och Logde (helplank). Ekgolven finns naturliga och till exempel svart eller vitpigmenterade. Klicka här för att se hela sortimentet av serien Maxwood-golv.

leverantör av dansgolv till Let's dance 2017

Golvabia är stolt leverantör av dansgolvet till Let´s Dance i TV4 i år igen. Dansprogrammet valde själva ut Golvabia som officiell partner redan 2016. Maxwood, i Valnöt, blir dansgolv i både TV-studio och träningslokaler. Under varje fredag i vår, kommer vi att se kändisar dansa på vårt golv.

 

Alltid bra pris

Trägolv Maxwood Valnöt 2-stav 329:-/m². Rek ca pris 464:-/m².

Köp våra lagerförda sorter direkt här i vår webbshop redan idag och välkommen in i våra butiker för att se och känna på golvet.

Produkten har lagts i varukorgen