Trägolv Maxwood - Fresks
Hoppa till innehållet

Trägolv Maxwood - lite tjockare, mycket starkare

Trägolv MaxWood

MaxWood från Golvabia är ett nytt rejält trägolv där man har tagit fördelarna med trägolv med tunna ytskikt till nya höjder.

Trägolv-maxwood-980x630.jpg- En ny UV-lack yta har utvecklats som är hårdare än normala trägolvslacker. Detta är möjligt eftersom fanérgolv är hårdare än tjocka trägolv. Den nya ytan är stryktåligare och reptåligare än vad man sett tidigare.

- Maxwood har en baksida av naturkork, som ger golvet komfort och ljuddämpande egenskaper.

- Alla kanter har behandlats med en vaxbaserad lack, för att förbättra golvets motståndskraft mot inträngande vatten i skarvarna.

- 5G klickfogen har blivit förbättrad och är nu starkare och golvet är ännu lättare att lägga.

- En totaltjocklek av 10mm och ger golvet en robust och rejäl känsla. En perfekt balanserad produkt, mindre känslig för klimatvariationer än andra tjockare trägolv.

Maxwood-plank-350x350.jpgMaxWood trägolv finns i flera olika träslag, bland annat ask, lönn, ek och valnöt, och olika utföranden; 2-stav, 3-stav och Logde (helplank). Ekgolven finns naturliga och till exempel svart eller vitpigmenterade. Klicka här för att se hela sortimentet av serien Maxwood-golv.

i år dansar stjärnorna på maxwood

Golvabia är officiell partner till årets dansgolv i TV4's Lets's Dance.
Golvabias ord om samarbetet: ”Vi är stolta att få vara officell partner till årets dansgolv i TV4’s Let´s Dance. Golvet är ett svensktillverkat kvalitetsgolv, MaxWood Valnöt 2-stav. Det är fantastiskt roligt att vi har fått förtroendet att leverera golven till TV-studion och träningslokalerna. Att våra golv är bra har vi vetat länge men det är roligt att det sprider sig och att vi fick förfrågan av TV 4.”

just nu till kampanjpriser

I samband med sponsorskapet har vi nu kampanjpriser på trägolv Maxwood. Prisexempel Ek Logde plank  och Valnöt 2-stav 399:-/m². Rek ca pris 441-483:-/m². Kampanjpriserna gäller t.o.m 30 april 2016.

Köp våra lagerförda sorter direkt här i vår webbshop redan idag och välkommen in i våra butiker för att se och känna på det nya golvet.

Produkten har lagts i varukorgen