Linoleumgolv - Fresks
Hoppa till innehållet

Linoleumgolv

Linoleum är ett extremt slittåligt material med lång livsläng. Ett linoleumgolv passar utmärkt i hemmets alla rum.

Linoleum har samma egenskaper som hårda golvtyper, t ex parkett och laminat, men har en komfort som påminner om mjukare golv som t ex plastgolv. Du får borde sltistyrka och komfort med ett linoleumgolv vilket gör att det passar utmärkt inte bara i hall och kök utan även i vardagsrummet, sovrummet och barnrummet. Det fungerar även bra att lägga exempelvis i trappan. 

Linoleum tillverkas till 97% av naturliga material­ som linolja, harts, trämjöl, kalksten och jute. Basråvarorna hämtas från naturen och tillverkningsprocessen tar stor hänsyn till energibesparing och miljökontroll. Ett uttjänt golv kan förbrännas som biobränsle eller deponeras.

puff-designgolv.png

Sedan 100 år tillbaka är Forbo flooring världsledande inom linoleum. Ett material som ofta associeras med hållbarhet, hög kvalitet och vackra, spännande mönster. Men faktum är att det dessutom är extremt snällt mot miljön, Forbos golv är Svanenmärkta. Vilket för övrigt rimmar väl med Forbos strikta miljöpolicy, som innebär att de jobbar aktivt med att använda råmaterial och energi på ett så effektivt sätt som möjligt.

Välkommen in i våra butiker för mer tips och inspiration när det gäller linoleumgolv.

marmoleum click

Marmoleum-click-grönsvart-980x630

Med Marmoleum click är det både roligt, och smidigt att förverkliga sina inredningsdrömmar. Ett högkvalitativt linoleumgolv med klickbara plattor i två olika format och 21 olika färger som du kan kombinera precis som du vill för att skapa ditt eget unika golv. Välj mellan plattor som är 30x30 cm eller paneler som är 30x90 cm. Marmoleum click består till 97% av naturprodukter och är naturligtvis svanenmärkt. 

Produkten har lagts i varukorgen