Marmoleum Click - Fresks
Hoppa till innehållet

Marmoleum Click

Skapa ett slitstarkt och fantasifullt golv snabbt och enkelt med Marmoleum Click.

Varje Marmoleum Click-panel är tillverkad av HDF (High Density Fibreboard) med en ljudabsorberande korkbotten och 2,5 mm tjock Marmoleum på ovansidan. De naturliga materialen i golvet gör det till ett utmärkt val både för dig och för miljön. Materialet känns inte bara levande och bekvämt under fötterna, det är dessutom antistatiskt och lätt att hålla rent. Sist men inte minst: golvets naturliga material gör att det både känns och ser naturligt ut.

Marmoleum-click-kök-svvit-980x400.jpg

Alla stilar - överallt 
Marmoleum Click finns i hela 23 kulörer, från dämpade neutrala till starka livfulla färgtoner. Det gör det möjligt för dig att skapa inbjudande personliga ytor som är unika för just ditt hem och din livsstil. Panelerna finns i tre storlekar, den större på 90x30 cm, mellanstorleken som är 60x30 cm och kvadratiska plattor i storlek 30x30 cm. Alla olika färger och storlekar kan kombineras. Valet av kulörer är bara början. Därefter kan du experimentera med olika storlekar för att skapa din egen optimala golvdesign!

Slitstarkt och lättskött
Marmoleum Click med sitt kraftiga ytskydd Topshield™ är extremt slitstarkt och lättskött. Den släta ytan är lätt att rengöra. Städar gör du enklast med dammsugare eller torrmopp och fläckar avlägsnas enkelt med neutralt rengöringsmedel och en fuktig trasa. Och de vackra färgerna bleknar inte med tiden. Marmoleum är en naturprodukt vilket bidrar till att ditt hem känns varmt och skönt. Marmoleum Click kan även användas tillsammans med golvvärme. 

Ett enkelt klick
Marmoleum Click går snabbt och enkelt att lägga. Du behöver inte hålla på och kladda med lim eller vänta på torktider. Bara att lägga och använda. Marmoleum Click är extremt kraftigt och slittåligt, och har en tjocklek på 9,8 mm. Den 2,5 mm tjocka Marmoleum-ytan är så hållbar att den behåller utseendet även i krävande miljöer. Tack vare sin slitstyrka och samtidigt mjuka komfort passar Marmoleum click även utmärkt i barnrummet.

Marmoleum-click-kök-svvitgul-980x630Marmoleum-click-blågul-980x630

Med Marmoleum click är det både roligt, och smidigt att förverkliga sina inredningsdrömmar. Ett högkvalitativt linoleumgolv med klickbara plattor i två olika format i 21 olika färger som du kan kombinera precis som du vill för att skapa ditt eget unika golv. Välj mellan plattor som är 30x30 cm eller paneler som är 30x90 cm. Marmoleum click består till 97% av naturprodukter och är naturligtvis svanenmärkt. 

Marmoleum-click-beigebrun-flicka-980x630Marmoleum-click-gråmönster-980x630

Här nedan hittar du de färger du kan köpa i vår webbshop redan idag. Välkommen in i våra butiker för fler färger och mer tips och inspiration när det gäller marmoleum click och övriga linoleumgolv.

 

Produkten har lagts i varukorgen