Vinylgolv Starfloor Click - Fresks
Hoppa till innehållet

Kährs Cosenza Art 1035938 459:-/kvm

Golv som gör skillnad

Vinylgolvet Starfloor Click från Tarkett är det första i Sverige som rekommenderats av Astma och Allergiförbundet.

Starfloor-click--trä-980x630.jpg
Starfloor Click

Starfloor Click är ett slitstarkt vinylgolv med exklusiv design. Golvet känns mjukt, är behagligt att gå på och enkelt att hålla rent. Det första vinylgolvet i Sverige att rekommenderas av Astma och Allergiförbundet. Pris från 379 kr/m², gäller lagerlagda golv

Starfloor-click-sten-980x630.jpg

Starfloor Click gör det enkelt att förnya ditt hem ”på ett klick”. Golvets klicklåssystem gör att det kan läggas genom att ”vikas” ihop, utan några specifika verktyg eller lim. Du kan till och med lägga det ovanpå ett existerande golv, så länge underlaget är plant och hårt.

Årets kollektion har tio stenmönster i plattformat och lika många trämönster i plankformat. Bland mönstren finns allt från naturtrogna sten- och trämönster till spännande mönster med inspiration från Marocko. Här nedan hittar ni några lagerlagda mönster. Välkommen in i våra butiker för att se hela kollektionen av Starfloor Click.

Föregående 12Nästa

Astma o allergi A7 980x630

Som ett led i ett pågående arbete för minskad miljöpåverkan och förbättrad inomhusmiljö, använder Tarkett numera ftalatfri teknologi i deras produktionsenheter för vinylgolv. Starfloor Click-golven är alltså helt ftalatfria, läggs utan lim är det första golvet som rekommenderas av Astma- och Allergiförbundet i Sverige.

praktiskt

Den starka ytbehandlingen gör att Starfloor Click klarar normalt slitage från till exempel husdjur och barn med mycket spring i benen. Den gör också golven extremt lättskötta. Att sopa eller dammsuga brukar räcka vid rengöring, men starkt smutsade Starfloor Click-golv tål även att våtmoppas.


så här gör du

Starfloor-click-instruktion-1-980x630Lagra paketen plant i rummet före läggning.

Starfloor-click-instruktion-2-980x630Underlaget ska vara rent, plant och torrt.

Starfloor-click-instruktion-3-980x630Sätt ut distanskilar längs väggarna.

Starfloor-click-instruktion-4-980x630Klicka samman plankorna/plattorna vid kortsidan, klicka sedan ihop hela rader längs med långsidan.

Produkten har lagts i varukorgen