Trygga låssystem för olika miljöer - Fresks
Hoppa till innehållet

Trygga låssystem för olika miljöer

En säkerhetslösning är mer än produkter. Det finns flertalet olika säkerhetsnivåer där inte bara den fysiska produkten räknas. Hanteringen, tjänster och distributionen av både material och förekommande koder kan i olika kombinationer ge en högre säkerhet - allt efter ditt önskemål.

Låssystem, Elektromekanik

Elektromekaniska låssystem finns i två varianter: dp tronic och dp CLIQ. Båda systemen har förutom den mekaniska kombinationen, även en elektronisk kod. Det ger flexibla låssystem med bestående säkerhet då det är möjligt att spärra borttappade nycklar.

Elektrisk låsning med kontroll och flexibilitet

Ellås har ett stort användningsområde, från lätta innerdörrar till tunga ytterdörrar där en snabb låsfuktion är ett krav. Med ellås erhålls en fjärrstyrd daglåsning där den beprövade mekaniska säkerheten inte går förlorad. Ett ellås kan användas tillsammans med de flesta styrfunktioner på marknaden, exempelvis passersystem, kopplingsur och kodlås.

Elektrisk låsning med kontroll och säkerhet

Lås med motorstyrd regel är det bästa möjliga alternativ där det krävs säker låsning. Motorlås låses endast när dörren är helt stängd samt passar både modul- och smalprofildörrar.

Välkommen in till oss och prata lås!

Produkten har lagts i varukorgen