KÖK - Fresks
Hoppa till innehållet

KÖK MED PLATS FÖR LIVET

Vissa saker förändras inte. Vi samlas fortfarande kring lägerelden varje morgon och kväll. Här äter vi och umgås, precis som människor gjort i tusentals år. Vi sitter förvisso på bekväma stolar vid ett bord och elden har nu förvandlats till en integrerad köksö med allt du kan behöva. Vi har fått det bekvämare, vilket inte är så konstigt, men våra behov av att träffas är fortfarande de samma.

Kampanj-A7-Kök-julklapp-980x300.jpg

*Köper du kök från Marbodal före Lucia får du vitvaror till ett värde av upp till 30 000 kr. Erbjudande 27/10-12/12. Läs mer här.


Marbodal-okt_980x630.jpg

Köket är hemmets hjärta. Ett rum där familjer träffas för en söndagsmiddag eller för en kopp kaffe i flygande fläng. Köket är en plats för läxläsning, kvällsarbete och för att fatta stora och små beslut. Det är perfekt för pyssel och sällskapsspel. Det passar snälla samtal, heta diskussioner eller för en stunds tyst eftertanke. Det är helt enkelt en plats för livet. Marbodal har skapat kök för livets alla tillfällen sedan 1924. Missionen är att skapa rum med personlig atmosfär där funktionerna bjuder in till ett enklare liv, trevliga umgängen och fantastisk matlagning.

Ladsystem-Arkitekt-PLUS-lingron-980x.jpgDet genuina hantverket, de inspirerande lösningarna och känslan för design gör att vi, tillsammans med våra köks- och vitvaruleverantörer, kan erbjuda dig den plats i köket som just du vill ha.

Låt oss hjälpa dig till just ditt Marbodalkök – Ett kök med plats för livet.

 

 

 

 

Nedan följer några punkter om på hur vi kan hjälpa dig på vägen till ditt nya kök.

 1. Inspiration och kontakt 
  Tidningar, bloggar, vänner och sociala medier är alla källor till bra inspiration. Besök oss och titta i våra köksutställningar, här får du också en personlig kontakt, en person som är med dig genom hela processen. Det finns inga genvägar till det perfekta köket. Boka gärna ett  möte med någon av våra kökssäljare så hjälper de dig med tips och inspiration.
 2. Planering 
  Det första steget är att planera och rita upp ditt nya kök. Det handlar inte bara om färg och form utan också om behov och yta. Tillsammans med våra kökssäljare utvecklas en köksplan och en beställningslista där allt från skåp till vitvaror ingår. 
 3. Dina behov och monterat 
  Marbodal skräddarsyr ditt kök efter dina önskemål och ger därför alla chansen till ett personligt kök. Det gör köket flexibelt och du kan hitta lösningar som är unika för just dina behov. Ett kök från Marbodal är monterat och kontrollerat på deras fabrik av erfarna köksbyggare. Inga platta paket, där du själv ska stå för arbetet. 
 4. Leverans och installation
  När köket är färdigt levereras det i moduler hem till dig. Leverans ingår alltid i priset om du köper ett kök för minst 55 000 kr. Vi hjälper dig gärna att hitta kökskunniga fackmän som hjälper dig med installationen för att garantera att arbetet blir korrekt gjort. Fråga oss om tips och rekommendationer. 
 5. Nöjd kund
  Vi är inte klara med vår leverans förrän du som kund är hundra procent nöjd med ditt nya kök. För oss är det viktigt att allt det vi har levererat fungerar som det ska. 
 6. Garantier 
  Marbodal bygger kvalitetskök men allt kan hända. Därför gäller alltid 25 år garanti på de mest utsatta delarna i ett kök. Läs mer på marbodal.se eller prata med våra kökssäljare om vilka garantier som gäller för ditt kök och på vitvarorna

Sound-unit-980x630.jpg

​Marbodal har skapat kök för livets alla tillfällen sedan 1924. Missionen är att skapa rum med personlig atmosfär där funktionerna bjuder in till ett enklare liv, trevliga umgängen och fantastisk matlagning.
Du kan även digga musik i köket med Marbodal Sound Unit. Läs mer här.

inspirationsfilm från Marbodal

TIPS:
Belysning i köket är viktigt så att maten inte ser färglös och oinbjudande ut. En tumregel är att halogenlampor är bättre i kök än lysrör.

Du kan få undan en hel del prylar om du har överskåp upp till taket. Har du ont om plats eller är trött på smuts ovanpå skåpen så är överskåp upp till taket rätt för dig!

Bra verktyg för att riva ett gammalt kök är kofot, liten slägga, mejsel, borrhammare med flat mejsel, arbetshandskar och skyddsglasögon. För att sätta in ett nytt kök, är ett bra vattenpass ett måste! Bäst är ett vattenpass med libeller i båda ändar, vattenpass på 40-50 cm räcker oftast för köksjobb.


Hitta ditt nya kök 

Kökskatalog-2016-510x630.jpg

Bläddra i Marbodals kökskatalog här.


Marbodal-magasinj-2016-510x630.jpg

Bläddra i Marbodals magasin här.


Läs om vårt utvalda vitvarusortiment.

Spara på utrymmet - kolla in ugnen Slide and Hide från Neff.

Neff har smakfull design med smarta, innovativa funktioner som ger dig större utrymme för kreativ matlagning. Läs mer här.

Produkten har lagts i varukorgen