Ballingslöv kök kampanj - Fresks
Hoppa till innehållet

Ballingslöv kök kampanj

Kök med vardagsglädje

Välkommen in till oss och köp ditt Ballingslövkök. Just nu har vi kampanj som gäller 29/10-3/12 2018.

Vi säljer Ballingslövkök i följande butiker: Bollnäs och Söderhamn.

Kök från Ballingslöv är präglade av vardagsglädje sedan 1929. Nya kök från Ballingslöv är alltid personliga, de är planerade för er och för ert hem. Därför att varje kök har unika förutsättningar och behov. Ett kök från Ballingslöv är mer än en svensktillverkad klassiker. Våra kök byggs nämligen för att rymma det viktigaste av allt: Vardagsglädje!

Ballingslöv 2018 kampanj 4 980x630.jpg

Mums-avdraget är här! Nu har vi MUMS-avdrag (rabatt motsvarande momsen) på kök och vitvaror*. Passa på att köpa ett svensktillverkat kök till riktigt bra pris. Du får även rabatt motsvarande momsen på badrum och förvaring**. Välkommen in till oss!

*Mums-avdraget (rabatt motsvarande momsen) gäller på kökssnickerier vid köp för minst 70.000 kr samt på utvalda vitvaror i Ballingslövs vitvarukatalog.
**Bad: Vid köp av minst kommod och tvättställ. Förvaring: Vid köp av minst 2 skjutdörrar.
Samtliga 
erbjudanden i kampanjen kan ej kombineras med andra erbjudanden och gäller 29/10-3/12 2018. 


Letar du efter ett nytt kök i lantlig, klassik eller modern stil? Då kan vi hjälpa dig. Vi har kök i olika stilar och prisklasser. När det är dags att köpa nytt kök hjälper våra duktiga köksdesigners dig att planera ditt kök och rekommendera den köksinredning som matchar dina behov bäst.

Ett perfekt kök handlar om att skapa en plats för livet där form och funktion spelar i harmoni, där kökets utförande och smarta lösningar skapar flyt i matlagningen.

Ballingslöv Kampanj 1 2017 980x630 3.jpg

Ballingslöv Gastro vit 980x630.jpg

Ballingslöv Bistro mörk ask 980x630.jpg

 

 

Produkten har lagts i varukorgen