Ballingslöv kök kampanj - Fresks
Hoppa till innehållet

Ballingslöv kök kampanj

Kök med vardagsglädje

Välkommen in till oss och köp ditt Ballingslövkök. Just nu har vi kampanj som gäller t.o.m 2019-05-05.

Vi säljer Ballingslövkök i följande butiker: Bollnäs och Söderhamn.

Kök från Ballingslöv är präglade av vardagsglädje sedan 1929. Nya kök från Ballingslöv är alltid personliga, de är planerade för er och för ert hem. Därför att varje kök har unika förutsättningar och behov. Ett kök från Ballingslöv är mer än en svensktillverkad klassiker. Våra kök byggs nämligen för att rymma det viktigaste av allt: Vardagsglädje!

Ballingslöv kampanj 2 2019 980x630 erbjudande.jpg

Ballingslöv 90 år jubileumskampanj! Rabatt  på kök, badrum och förvaring!

I år firar Ballingslöv 90 år av svensktillverkade kvalitetskök. Det firas med en stor jubileumskampanj. Just nu får du 20 000 kr rabatt på kökssnickerier samt 20% rabatt på vitvaror, badrum och förvaring*.

*Gäller vid köp av kökssnickerier för minst 90 000 kr samt på vitvaror i Ballingslövs vitvarukatalog. Badrum: Vid köp av minst kommod samt tvättställ. Förvaring: Vid köp av minst två skjutdörrar. Kampanjen pågår t.o.m 2019-05-05 och kan ej kombineras med andra ev. erbjudanden.


Letar du efter ett nytt kök i lantlig, klassik eller modern stil? Då kan vi hjälpa dig. Vi har kök i olika stilar och prisklasser. När det är dags att köpa nytt kök hjälper våra duktiga köksdesigners dig att planera ditt kök och rekommendera den köksinredning som matchar dina behov bäst.

Ett perfekt kök handlar om att skapa en plats för livet där form och funktion spelar i harmoni, där kökets utförande och smarta lösningar skapar flyt i matlagningen.

Ballingslöv Kampanj 1 2017 980x630 3.jpg

Ballingslöv Gastro vit 980x630.jpg

Ballingslöv Bistro mörk ask 980x630.jpg

 

 

Produkten har lagts i varukorgen