Marbodal kök kampanj aug-okt - Fresks
Hoppa till innehållet

Låt din köksresa börja med oss och Marbodal

Ett perfekt kök handlar om att skapa en plats för livet där form och funktion spelar i harmoni, där kökets utförande och smarta lösningar skapar flyt i matlagningen. Vi på XL-BYGG Fresks hjälper dig från planering till färdigt kök. Välkommen in till oss och börja din resa mot ett nytt kök.

Köksampanj-aug-2016-tågett-980x630.jpg

*Köper du kökssnickerier för minst 60 000 kr så får du vitvaror för 20 000 kr på köpet. Gäller vitvaror ur Marbodals utvalda sortiment från NEFF, Siemens och Elektrolux och kan ej kombineras med andra erbjudanden. Erbjudandet gäller 25/8-10/10 2016.

Köksampanj-aug-2016-skafferi-420x630Köksampanj-aug-2016-kompost-420x630

Köksampanj-aug-2016-middag-980x630

Nedan följer några punkter om på hur vi kan hjälpa dig på vägen till ditt nya kök.

 1. Inspiration och kontakt 
  Tidningar, bloggar, vänner och sociala medier är alla källor till bra inspiration. Besök oss och titta i våra köksutställningar, här får du också en personlig kontakt, en person som är med dig genom hela processen. Det finns inga genvägar till det perfekta köket. Boka gärna ett  möte med någon av våra kökssäljare så hjälper de dig med tips och inspiration.
 2. Planering 
  Det första steget är att planera och rita upp ditt nya kök. Det handlar inte bara om färg och form utan också om behov och yta. Tillsammans med våra kökssäljare utvecklas en köksplan och en beställningslista där allt från skåp till vitvaror ingår. 
 3. Dina behov och monterat 
  Marbodal skräddarsyr ditt kök efter dina önskemål och ger därför alla chansen till ett personligt kök. Det gör köket flexibelt och du kan hitta lösningar som är unika för just dina behov. Ett kök från Marbodal är monterat och kontrollerat på deras fabrik av erfarna köksbyggare. Inga platta paket, där du själv ska stå för arbetet. 
 4. Leverans och installation
  När köket är färdigt levereras det i moduler hem till dig. Leverans ingår alltid i priset om du köper ett kök för minst 55 000 kr. Vi hjälper dig gärna att hitta kökskunniga fackmän som hjälper dig med installationen för att garantera att arbetet blir korrekt gjort. Fråga oss om tips och rekommendationer. 
 5. Nöjd kund
  Vi är inte klara med vår leverans förrän du som kund är hundra procent nöjd med ditt nya kök. För oss är det viktigt att allt det vi har levererat fungerar som det ska. 
 6. Garantier 
  Marbodal bygger kvalitetskök men allt kan hända. Därför gäller alltid 25 år garanti på de mest utsatta delarna i ett kök. Läs mer på marbodal.se eller prata med våra kökssäljare om vilka garantier som gäller för ditt kök och på vitvarorna.

 

Häng med på en resa där vi förvandlade en tågvagn till ett fullt fungerande kök.

Hur kan det avlånga och utmanande utrymmet omvandlas? Inte bara till ett kök utan till ett hem där matplats, gemensamma utrymmen, en hall och ett kök skulle samsas. Och hur hittar vi ett flyt som fungerar för både matlagning och umgänge?

Produkten har lagts i varukorgen