Marbodal kök - Fresks
Hoppa till innehållet

Marbodal kök

Kök med plats för livet

Välkommen in till oss och köp ditt Marbodalkök.

Vi säljer Marbodalkök i följande butiker: Funäsdalen, Härnösand, Kramfors, Norsjö, Sollefteå, Storuman, Strömsund, Sundsvall, Vilhelmina, Åre/Undersåker samt Östersund.

Kampanj 1 2017 980x300.jpg

Nu får du vitvaror för 20 000 kr när du Köper kökssnickerier för minst 60 000 kr. Välj ur Marbodals sortiment från NEFF/Siemens/Electrolux. Erbjudandet gäller 12/1 -27/2 2017. Kan kombineras med andra erbjudanden.


Marbodal har skapat kök för livets alla tillfällen sedan 1924. Missionen är att skapa rum med personlig atmosfär där funktionerna bjuder in till ett enklare liv. Varje kök är unikt. Och varje kök tillverkas med människor i fokus. Köket är en plats för livet och det är vårt jobb att se till att den platsen blir så bra som möjligt. Och att du som kund blir hundra procent nöjd med den platsen.

Letar du efter ett nytt kök i lantlig, klassik eller modern stil? Då kan vi hjälpa dig. Vi har kök i olika stilar och prisklasser. När det är dags att köpa nytt kök hjälper våra duktiga köksdesigners dig att planera ditt kök och rekommendera den köksinredning som matchar dina behov bäst.

Köksampanj-aug-2016-tågett-980x630.jpg

Ett perfekt kök handlar om att skapa en plats för livet där form och funktion spelar i harmoni, där kökets utförande och smarta lösningar skapar flyt i matlagningen.

Köksampanj-aug-2016-skafferi-420x630Köksampanj-aug-2016-kompost-420x630

Köksampanj-aug-2016-middag-980x630

Häng med på en resa där vi förvandlade en tågvagn till ett fullt fungerande kök.

Hur kan det avlånga och utmanande utrymmet omvandlas? Inte bara till ett kök utan till ett hem där matplats, gemensamma   utrymmen, en hall och ett kök skulle samsas. Och hur hittar vi ett flyt som fungerar för både matlagning och umgänge?

Produkten har lagts i varukorgen