Marbodal Vitvaror - Fresks
Hoppa till innehållet

Marbodal lanserar Neff

Med vitvaror från Neff får du smakfull design med smarta, innovativa funktioner som ger dig större utrymme för kreativ matlagning.

Vi är stolta över att kunna presentera Neff - en ny vitvaruleverantör med produkter som matchar ditt Marbodal kök perfekt. Neff är innovativa och stilrena köksprodukter för kök där njutningen börjar innan maten står på bordet. De är mer än bara köksapparater, de är unika designutmanare som i åratal har vunnit prestigefyllda priser. Välj bland hällar, fläktar, ugnar, kylar, frysar, diskmaskiner och espressomaskiner.

Några exempel på spännande innovationer:

  • Slide&hide - en revolutionerande lösning för inbyggnadsugnar där ugnsluckan försvinner under ugnen. Det ger dig mer plats för matlagningen och bättre kontakt med maten.
  • TwistPad - en unik enknapps-funktion för matlagning på häll.
  • Variosteam - en innovativ fuktkontroll för ångugn som regelbundet förser matlagningen med små doser av vatten.

Ta en närmare titt på några av produkterna från Neff här nedan.

  

  

  

Vi har köksdesigners och köksutställningar i Härnösand, Sollefteå, Sundsvall, Undersåker och Östersund. Hitta din kontaktperson här.

Ett kök utan vitvaror är som en bok utan bokstäver, funktionslöst helt enkelt.

Vi har ett brett utbud av vitvaror, förutom Neff erbjuder vi produkter från Husqvarna, Siemens, Thermex och Climadiff, alla kompletterar vår kök på bästa sätt.

Låt självrengörande ugnar och frysar som frostar av sig själva göra grovjobbet så kan du fokusera på det roliga i köket - att laga maten!

Marbodal-vitvaror-2016-510x630.jpg

Se vårt utvalda vitvarusortiment här.

vivaror-980x630-2

Produkten har lagts i varukorgen