Tapeter augusti 2016 - Fresks
Hoppa till innehållet

Boråstapeter Scandinavian Designers II Rabarber

Tapetnyheter augusti

Det kommer nya tapetkollektioner titt som tätt. Nya stilar med olika mönster och färger. Oavsett vad du söker för stil till ditt eller dina rum så hittar du det hos oss. Här hittar du ett axplock av sensommarens och höstens nyheter.

Klicka här så kommer du direkt till våra lagerförda tapeter du kan köpa direkt i vår webbshop.


boråstapeter scandinavian designers II

Tidlös designhistoria tillbaka på tapeten

Tapet-SDII-Berså-980x630Tapet-SDII-Desigeners-980x630

Med Scandinavian Designers II från Boråstapeter får du en unik chans att klä dina väggar med ett stycke klassisk, skandinavisk designhistoria. I den här tapetkollektionen kan du välja bland mönster från hela fem olika designikoner inom arkitektur och mönsterdesign från 1940 fram till 1960-talet. Från Arne Jacobsens tidlösa, geometriska funkiselegans och Stig Lindbergs dekorativa sagomönster till systrarna Jobs prunkande mönsterskatt och Viola Gråstens stilmedvetet tecknade lövverk. Samtliga mönster i kollektionen har en naturnära, färgstark och lekfull prägel som blir perfekta komplement till vår avskalade skandinaviska inredningsstil. Det klassiskt nyskapande har aldrig varit mer i tiden. Pris 699:-/rulle.

Tapet-SDII-Arne-630x980Tapet-SDII-Amorina-980x630.jpgTapet-SDII-Pottery-detalj-630x980.jpg


Tapeter-botanik-1-980x630Tapeter-botanik-2-980x630

midbec botanik

Kollektionen Botanik från Midbec har inspirerats av växtvärlden och plockar fram det nostalgiska och bohemiska i dig! Botanisera i det nordiska arvet och skapa ett ljust romantiskt hem, där du och dina vänner kan umgås och trivas. Pris 479:-/rulle.


Tapet-kurioza-1-630x980Tapet-kurioza-2-630x980Tapet-kurioza-3-630x980

midbec Kurioza

Kollektionen Kurioza från Midbec är fylld med vackra, lekfulla mönster inspirerade av naturen, mode och geometriska former. I kombination med fantastiska livfulla nyanser i vackra föreningar skapas uttrycksfulla tapeter som sprider glädje i hemmet. Förälska dig i Kurioza! Pris 799:-/rulle.


Det finns en tapet för alla sinnen och hemmets alla rum och du hittar ett stort utbud av dem hos oss. Här hittar du de kollektioner och mönster du kan köpa direkt i vår webbshop.

Välkommen in i våra butiker för att se fler mönster, mer inspiration samt tips och råd kring valet av dina nya tapeter.

Produkten har lagts i varukorgen