Tapeter juni 2016 - Fresks
Hoppa till innehållet

Boråstapeter Scandinavian Designers II Rabarber

Tapeter

Det kommer nya tapetkollektioner titt som tätt. Nya stilar med olika mönster och färger. Oavsett vad du söker för stil till ditt eller dina rum så hittar du det hos oss. Här hittar du ett axplock av sommarens nyheter.

Klicka här så kommer du direkt till våra lagerförda tapeter du kan köpa direkt i vår webbshop.


boråstapeter scandinavian designers II

Tapet-SDII-Berså-980x630Tapet-SDII-Desigeners-980x630

För nästan fyra år sedan lanserades kollektionen Wallpapers by Scandinavian Designers. Nu kommer den efterlängtade uppföljaren, Scandinavian Designers II. I år skulle Stig Lindberg fyllt 100 år. Han är en av fem formgivare som Boråstapeter vill hylla med tapetkollektionen som lanseras i mitten av juni. Arne Jacobsen, Viola Gråsten samt Lisbet och Gocken Jobs är de övriga fyra skandinaviska designers vars mönster från sommaren 2016 kommer pryda väggar över hela världen.

Tapet-SDII-Arne-630x980Tapet-SDII-Aurora-630x980Tapet-SDII-Pottery-630x980

Mönstren i Scandinavian Designers II är tidlöst klassiska, en del skapade redan så tidigt som på 40-talet, och ett fint komplement till vår strama, enkla skandinaviska inredningsstil. Det klassiskt nyskapande har aldrig varit mer i tiden, berättar Sissa Sundling, designansvarig Boråstapeter. Skandinavien är känt för sina många framstående formgivare inom textil- och möbeldesign. I kollektionen Scandinavian Designers II ingår 14 mönster som alla är skapade under årtiondena 40-,50- och 60-talen men som är minst lika omtyckta idag. Den röda tråden i kollektionen är den gröna floran, blommor och blad som är genomgående i de flesta mönster. Pris från 699:-/rulle.


Tapeter-Beyond-color-colour-misty-brush-980x630Tapeter-Beyond-color-sense-of-wood-980x630

Eco Beyond Colour

Beyond Colour en samlingskollektion med ett urval av Eco Wallpapers mest uppskattade mönster. Samtliga tapeter är präglade av tydliga, finstämda ytor med mycket materialkänsla - trä, marmor, lera. De nedtonade färgskalorna rör sig mellan vackraste vitt, sandigt beige och varmaste grått. Naturligt, nära, med djup och lyster. Allt för att skapa den där mjuka ombonade känslan i ett rum som bara tapeter kan uttrycka. Pris från 339:-/rulle.


Tapet-Midbec-Kashmir-1-980x630.jpgTapet-Midbec-Kashmir-980x630.jpg

midbec kashmir

Jubileum är århundradets tapetkollektion. Här hittar ni Boråstapeters mesta storsäljare från 1905 ända fram till idag. Sprungna ur bland annat sekelskiftets nationalromantik, 50-talets färgstarka framtidsoptimism och de varma och livliga mönster vi fick på köpet när den franska vågen svepte över Sverige på 80-talet. Pris 499:-/rulle


Tapet-Midbec-In-the-factory.jpgTapet-Midbec-In-the-factory-2.jpg

midbec In the factory

Med kollektionen In the Factory kan du skapa ett hem med äkta Warehouse living-känsla! Kollektionens fotorealistiska mönster som är hämtade direkt från fabriksinteriörer mjukas upp med botaniska motiv, trä- och kakelmönster med patina. En kollektion där handen avgör om det är äkta eller imitation…!. Pris 499:-/rulle.


Det finns en tapet för alla sinnen och hemmets alla rum och du hittar ett stort utbud av dem hos oss. Här hittar du de kollektioner och mönster du kan köpa direkt i vår webbshop.

Välkommen in i våra butiker för att se fler mönster, mer inspiration samt tips och råd kring valet av dina nya tapeter.

Produkten har lagts i varukorgen