Tapeter oktober 2016 - Fresks
Hoppa till innehållet

Boråstapeter hösten 2016

Tapetnyheter hösten 2016

Det kommer nya tapetkollektioner titt som tätt. Det är nu under hösten som det börjar - naturens eget fyrverkeri i skiftande nyanser innan vinterdvalan drar in och skira, spröda löv stilla dansar till marken. Då får vi gå in och mysa i hemmet. Kolla in ett axplock av höstens nya tapetmönster.

Klicka här så kommer du direkt till våra lagerförda tapeter du kan köpa direkt i vår webbshop.


Tapet-Eco-reflections-980x630Tapet-Eco-reflections-2-980x630

eco reflections

Det perfekta mötet mellan vördnadsfull nostalgi och ledig nutida design. Här finns ett brett spektrum av mönster från det många anser vara retrons gyllene era – 50-, 60- och 70-talen, men nu i en nutida skandinavisk form. Resultatet är en serie mönster som modernt tolkar det som karaktäriserar dessa teman – stilren minimalism, grafiska och geometriska mönster samt blommönster. Färgerna går från dämpade kulörer till mjuka pasteller. Eco Reflections skapar en återhållsam men uttrycksfull kuliss till det moderna, stilfulla hemmet. Pris 349:-/rulle.


Tapet-Scandinavian-Des-II-Berså-1-980x630Tapet-Scandinavian-Des-II-blandade-980x630.jpg

boråstapeter scandinavian designers II

Med Scandinavian Designers II från Boråstapeter får du en unik chans att klä dina väggar med ett stycke klassisk, skandinavisk designhistoria. I den här tapetkollektionen kan du välja bland mönster från hela fem olika designikoner inom arkitektur och mönsterdesign från 1940 fram till 1960-talet. Från Arne Jacobsens tidlösa, geometriska funkiselegans och Stig Lindbergs dekorativa sagomönster till systrarna Jobs prunkande mönsterskatt och Viola Gråstens stilmedvetet tecknade lövverk. Samtliga mönster i kollektionen har en naturnära, färgstark och lekfull prägel som blir perfekta komplement till vår avskalade skandinaviska inredningsstil. Det klassiskt nyskapande har aldrig varit mer i tiden. Pris 699:-/rulle.


Tapet-midbec-levande-980x630Tapet-midbec-levande-2-980x630

midbec levande

Kollektionen Levande, är som namnet antyder, en livfull tapetkollektion med grafiska mönster i moderna nyanser! Tapeter med asymmetriska motiv, geometriska former och raka linjer mixas med lekfulla mönster inspirerade av flora och fauna. En modern tapetkollektion som andas retro!. Pris från 699:-/rulle.


Tapet-midbec-allegro-980x630Tapet-midbec-allegro-2-980x630

midbec allegro

Allegro är en behaglig tapetkollektion med en soft nordisk färgskala. Vackra skira bladverk, runda former och eleganta linjer kombineras med fina enfärgade tapeter med textilkänsla. Milda metallic-detaljer ger kollektionens mönster ytterligare en dimension. Pris från 499:-/rulle.


Tapet-midbec-cabana-2980x630Tapet-midbec-cabana-3-980x630

midbec cabana

Med kollektionen Cabana kan du hålla kvar den härliga, avkopplande sommarkänslan i hemmet året om! Mönster inspirerade av naturmaterial, etniska element, dip-dye effekter och växtlighet i klara färgstarka nyanser som mixas med svala, milda naturtoner tar dig till värmande sol, turkosa hav och vita sandstränder! . Pris 599:-/rulle. Kollektionen innehåller även väggmotiv från 2490:-


Tapet-bt-soft-feelings-980x630Tapet-bt-soft-feelings-2-980x630

boråstapeter soft feelings - lanseras 9 november

Soft Feelings är resultatet av ett kreativt samarbete mellan designern Emma von Brömssen och Boråstapeters Sissa Sundling. Du kan nästan känna penseldragen, de försiktiga skrapningarna och alla fina linjer som utmärker sig från varandra. Hantverket är tydligt med naturliga pigment och dova pasteller i vackra mönster som har satts på pränt. En självklar kollektion för dig som värdesätter det äkta, naturliga och hantverket, i kombination med ett uttryck som ligger i tiden.. Pris 349:-/rulle.


Det finns en tapet för alla sinnen och hemmets alla rum och du hittar ett stort utbud av dem hos oss. Här hittar du de kollektioner och mönster du kan köpa direkt i vår webbshop.

Välkommen in i våra butiker för att se fler mönster, mer inspiration samt tips och råd kring valet av dina nya tapeter.

Produkten har lagts i varukorgen