Tapeter februari 2017 - Fresks
Hoppa till innehållet

Boråstapeter Soft feelings

Tapetnyheter vinter 2017

Det kommer nya tapetkollektioner titt som tätt. Nu är det nytt år med nya möjligheter att förverkliga sina drömmar. Hur vill du att ditt hem ska upplevas? Se några nya mönster från våra tapetleverantörer här.

Klicka här så kommer du direkt till våra lagerförda tapeter du kan köpa direkt i vår webbshop.


Eco Nature 5251 MistymoutainsEco Nature 5257 Springtvig

Eco Nature 5267 TerrazzoEco Nature 5273 Intarsia

eco nature

Tapeterna i Eco Nature hämtar sin inspiration från den Skandinaviska naturen och mixar den med nya, spännande och urbana uttryck. De mjuka och eleganta grafiska mönstren hittar lätt sin plats i det naturnära och stillsamma hemmet men matchar också stadspulsen i den moderna lägenheten. Andas in naturen och klä väggarna med dimhöljda berg, spirande vårlöv och mjuka geometriska träytor. Pris 349:-/rulle.


Midbec Skagen 21021Midbec Skagen 21004

Midbec Skagen 21012Midbec Skagen 21019

midbec skagen

Behåll sommaren i ditt hem året om!

Med tapetkollektionen Skagen får du en förnimmelse av varma stränder. Upplev känslan av sommar när den är som bäst! Minnen av sommarnatten där hav möter hav, blunda och känn doften av nyklippt gräs, salta hav och nytjärade bryggor. Pris 499:-/rulle.


Midbec Kids@home 5 101393Midbec Kids@home 5 100178

Midbec Kids@home 5 100108Midbec Kids@home 5 70-586

midbec kids@home 5

I tapetkollektionen Kids@Home 5 samsas välkända figurer från Disneys värld, Star Wars karaktärer och häftiga superhjältar! Färgsprakande barntapeter med motiv från filmerna Frost och Minions, geometriska motiv och söta stjärnor skapar glada barnrum.

Kids@Home 5 består av non woven tapeter, papperstapeter, bårder, stickers och fototapeter. Pris från 349:-/rulle.


Tapet-bt-soft-feelings-980x630Tapet-bt-soft-feelings-2-980x630

BT Soft feelings 4618 SenseBT Soft feelings 4614 Humble

boråstapeter soft feelings

Soft Feelings är resultatet av ett kreativt samarbete mellan designern Emma von Brömssen och Boråstapeters Sissa Sundling. Du kan nästan känna penseldragen, de försiktiga skrapningarna och alla fina linjer som utmärker sig från varandra. Hantverket är tydligt med naturliga pigment och dova pasteller i vackra mönster som har satts på pränt. En självklar kollektion för dig som värdesätter det äkta, naturliga och hantverket, i kombination med ett uttryck som ligger i tiden.. Pris 349:-/rulle.


Det finns en tapet för alla sinnen och hemmets alla rum och du hittar ett stort utbud av dem hos oss. Här hittar du de kollektioner och mönster du kan köpa direkt i vår webbshop.

Välkommen in i våra butiker för att se fler mönster, mer inspiration samt tips och råd kring valet av dina nya tapeter.

Produkten har lagts i varukorgen