Tapeter sommar 2017 - Fresks
Hoppa till innehållet

Mr Perswall Flower & Aquarelle P260601

Tapeter sommar 2017

Äntligen är sommaren här! Många kanske gärna går ut i trädgården och pysslar, men som de svenska somrarna brukar se ut så finns det ändå tid till förnyelse inomhus. Varför inte ta med naturen in? Ni hittar både blommor och stilrena mönster i axplocket här av sommarens tapeter. Hur vill du att ditt hem ska upplevas? Se några nya mönster från våra tapetleverantörer här.

Klicka här så kommer du direkt till våra lagerförda tapeter du kan köpa direkt i vår webbshop.


Mr Perswall Watercolor GardenMr Perswall Miami Deco

Mr Perswall Flown Rose AshMr Perswall Wisteria

mr perswall Flowers & Aquarelle

Tapetkollektionen Flowers & Aquarelle för tankarna till de tropiska breddgraderna samtidigt som den har en fot i det finstämda nordiska formspråket. Kollektionens tapetmönster består dels av kollage med blommor och blad över akvarellbottnar samt enfärgade väggar som likt sommarens fuktiga kvällsdimma breder ut sig med skiftningar från mörkt till ljust. Färgprakt och finstämda skuggor i en harmonisk helhet. Det här är helt enkelt underbara tapeter för dig som vill ha något mjukt och sofistikerat på väggarna och samtidigt bevara känslan av sommar– året om! Pris 295:-/kvm.


Midbec Florens 449464Midbec Florens 455649+449853

Midbec Florens 449632Midbec Florens 449570

midbec Florens

I tapetkollektionen Florens möter romantiska motiv breda ränder och fina enfärgade tapeter med linneyta. Pampiga blommönster i vackra kulörer, söta fåglar och fjärilar som tittar fram bland blommor och blad och vacker sirlig skrivstilstext finns både i lugna sobra nyanser och mer färgstarka kulörer.


Boråstapeter Shades of Chalk 4690Boråstapeter Shades of Chalk 4692

Boråstapeter Shades of Chalk 4627Boråstapeter Shades of Chalk 4694

Boråstapeter Shades of Chalk

Shades of Chalk är ett harmoniskt och mjukt ytmönster med en känsla av kalkfärg som målats med mjuka, breda penseldrag. Mönstren passar extra bra i hela rum, då de ger en ombonad, genuin känsla och skapar en naturligt patinerad yta. Kollektionens inspiration återfinns i stenarternas naturliga färgspel och vi har arbetat med en generös färgskala av vackra grå-, beige- och jordtoner, svala och lugnande blåtoner, en mild grönskala och en varm dämpad rosa. Pris 349:-/rulle.


Midbec FAB 138845Midbec FAB 128828

Midbec FAB 138825Midbec FAB 138858

Midbec FAB

Tapetkollektionen FAB är bara helt fabulous! Kollektionens förtjusande mönster är inspirerad av modehuvudstaden Paris flärd och glamour. Chica motiv som retrokameror, spetsmönster, söta parfymflaskor och trendiga polaroidbilder med vintage-look utgör några av kollektionens tapetmönster.


Det finns en tapet för alla sinnen och hemmets alla rum och du hittar ett stort utbud av dem hos oss. Här hittar du de kollektioner och mönster du kan köpa direkt i vår webbshop.

Välkommen in i våra butiker för att se fler mönster, mer inspiration samt tips och råd kring valet av dina nya tapeter.

Produkten har lagts i varukorgen