Tapetnyheter - Fresks
Hoppa till innehållet

Tapetnyheter i vinter

Nya tapeter till vintern? Här ser du några av vinterns tapetnyheter.

Klicka här så kommer du direkt till våra lagerförda tapeter du kan köpa direkt i vår webbshop.


Eco Simplicity by Emma von Brömssen

Kollektionen har hämtat sin inspiration från Fjärran Österns rena och enkla former. Dessa traditionellt estetiska uttryck har sedan gifts ihop med klassiska influenser från de brittiska öarnas antikviteter, och från denna grund har tio mönster vuxit fram. Mönster som trots sin historiska grund, även förmedlar en subtil känsla av skandinavisk stil. Mönstrens karaktär är oemotståndligt fulländad med en kraftigt jordig och naturligt dynamisk färgpalett. Eco Simplicitys inbjudande toner, avslappnande känsla och rena, enkla stil skapar en härligt huslig men fortfarande imponerande subtil fond perfekt anpassad för moderna inredningar. 479:- /rulle.

eco_simplicity_bellis_3_004eco_simplicity_botanica_2_004eco_simplicity_cranes_4_005eco_simplicity_blockprints_2_017eco_simplicity_maple_3_004

Hör Emmas egna ord om kollektionen


Vive la vie en rose! A Vintage Book

Boråstapeters kollektion A Vintage Book har en genomgående bohemisk, vintagestil som går rätt in i hjärtat hos alla som älskar att inreda sitt hem med romantik, nostalgi och en touch av patina. Samtliga tapetmönster är inspirerade av den franska provinsiella stilen och tolkade i skandinavisk anda. Boråstapeters designer Ulrica Hurtig fann inspirationen till kollektionen i en mönsterbok från 1840-talets franska Alsace och mönstren rymmer allt från Toile de Jouy, pastellprickar, harlequinrutor, spetsmönster och handskrivna texter på patinerade ytor till ljuvliga körsbärsblommor och rosor. Kollektionen innehåller också poetiska och dekorativt måleriska digitaltapeter, vissa med linnestruktur. Pris från 479:- /rulle.

AVintageBook_1668_1690_Bedroom_1AVintageBook_1650_Hallway_Detail2AVintageBook_1655_Kitchen_Detail1

Hör Ulricas egna ord om kollektionen


Inspiration

Inspiration från Midbec är gjord för att passa hemmets alla rum. Mönstren är allt ifrån somrigt blommiga till mjukt geometriska. Inspirationen är hämtad från det skandinaviska arvet och färgerna är nordiskt blonda och skapar en poetisk ombonad känsla. Smycka dina väggar med Inspiration! 479:- /rulle.

Inspiration-17525Inpiration-17511Inspiration-17544


Kvadrat

Kvadrat från Midbec är en urban kollektion som har hämtat skaparglädjen från arkitekturens geometriska former. Mönstren är uppbyggda av kvadrater och cirklar som bildar spännande dekorativa ytor och strukturer. Färgskalan går från vintervitt och sommargrått till nattsvart. Våga vara svartvit! Pris från 399:- /rulle.

Kvadrat-17012Kvadrat-17081Kvadrat-17072Kvadrat-17060Kvadrat-17022


Tapettillbehor

Självklart säljer vi alla verktyg du behöver för att tapetsera

Klicka för att se alla våra tapetverktyg i vår webshop!

 

 

Har du frågor eller vill beställa, ring eller besök oss så hjälper vi dig - våra kontaktuppgifter!

Produkten har lagts i varukorgen