Vinterns tapeter - Fresks
Hoppa till innehållet

Ljus tapetinspiration i vintermörkret

Välkommen att inspireras av vinterns tapetnyheter, bland annat så släpper Eco Wallpaper två härliga kollektioner Jaime Hayon och Front.

Klicka här så kommer du direkt till våra lagerförda tapeter du kan köpa direkt i vår webbshop.


Tapet-Jaime-Hayon-980x630Tapet-Jaime-Hayon-grön-980x630.jpg

Eco Jaime Hayon

Eco wallpaper släpper sin nya tapetkollektion i ett unikt samarbete med Spaniens Designer of the Year, Jaime Hayon. Det här är Jaime Hayons debut som tapetdesigner och i kollektionen ger han användaren en unik möjlighet att själv skapa de mönster som ska pryda väggarna där hemma. Pris från 489:-/rulle.

Tapet-Jaime-Hayon-primitivemicro-980x630Tapet-Jaime-Hayon-tiles-980x630.jpg


Eco Front

Även den nya kollektionen Front är i ett unikt externt samarbete, med den hyllade skandinaviska designgruppen Front. Det här är första gången som den banbrytande trion arbetar med papper och deras kollektion består av en serie tapetmönster baserade på olika skuggtekniker. Pris från 489:-/rulle.

Tapet-Front-tilted-980x630Tapet-Front-squares-980x630


Eco Simplicity

Vill du ha en mer avslappnad känlsa kommer du att tycka om kollektionen Simplicity från Eco. Inspirationen är hämtad från Fjärran Österns rena och enkla former samtidigt som den även förmedlar en subtil känsla av skandinavisk stil. En exklusivt elegant kollektion med vilken man enkelt inreder interiörer som frammanar en längtan efter ett mer avslappnat och meningsfullt liv. Pris 479:-/rulle

Tapeter-Simplicity-dancingcrane-980x630Tapeter-simplicity-mapleleaf-980x630


boråstapeter A Vintage Book

Den här kollektionen har en genomgående bohemisk, vintagestil som går rätt in i hjärtat hos alla som älskar att inreda sitt hem med romantik, nostalgi och en touch av patina. Mönstren är inspirerade av den franska provinsiella stilen och tolkade i skandinavisk anda. Här kan du skapa en romantisk fond för dina mest personliga uttryck. Pris från 479:-/rulle.

Tapeter-Vintage-book-Josephine-980x630Tapeter-Vintage-book-toiledejouy-980x630.jpg

Det finns en tapet för alla sinnen och hemmets alla rum och du hittar ett stort utbud av dem hos oss. Här hittar du de kollektioner och mönster du kan köpa direkt i vår webbshop.

Välkommen in i våra butiker för att se fler mönster, mer inspiration samt tips och råd kring valet av dina nya tapeter.

Produkten har lagts i varukorgen