Högtryckstvätt - Fresks
Hoppa till innehållet

Högtryckstvätt

Med en högtryckstvätt gör du snabbt och effektivt rent det mesta, som exempelvis bilar, gångar, terrasser och båtar. En högtryckstvätt förbrukar förvånande nog mindre vatten, räknat i liter per minut, än om du skulle spola samma yta med en vanlig vattenslang. Att det går så mycket fortare bidrar också till att göra högtryckstvätten till en riktigt intressant pryl att ha hemma.

VÄLJ RÄTT MODELL

När man ska välja modell är det viktigt att först bestämma vilken ljudnivå, prestanda, slanglängd och användarvänlighet som krävs för just ditt behov. Vidare kan det vara intressant att se över vilka drifts- och underhållskostnader som gäller för olika modeller.  

BRA ATT VETA OM VATTENTRYCKET

Kraften i vattentrycket mäts i enheten bar. Ju fler bar desto större anslagskraft har vattenstrålen.

BRA ATT VETA OM VATTENKAPACITET

Den mängd vatten som kan passera genom pumpen avgör vilken sköljverkan maskinen har, dvs vilken vattenkapacitet den har att skölja bort smutsen från ytan.

BRA ATT VETA OM VATTEN OCH MILJÖ

En högtryckstvätt förbrukar väsentligt mindre vatten, räknat i liter per minut, än om du skulle försöka spola av samma objekt med en vanlig vattenslang.

Alla våra högtryckstvättar från Nilfisk-ALTO har alla metallpump och 2 års garanti .

Ett urval av våra högtryckstvättar

nilfisk högtryckstvätt 300x300

C125.7-6 X-TRA -  Med mjuk högtrycksslang

Ny kompakt modell med integrerade funktioner. Upprättstående ergonomisk design. Tryckreglering på Tornadomunstycket. Enkel att använda, förvara och flytta runt. Integrerad manuell slangrulle, Click&Clean tillbehörssystem 6 m mjuk högtrycksslang, flera olika munstycken ingår. Pumptryck 125 bar.

 

 

Högtryckstvätt-E145-3-10-300x300.jpg

E145.3-10 H X-TRA - Tvätta med riktigt högt tryck

Premiummodell från Nilfisk med mycket hög kapacitet som klarar alla typer av rengöringsuppgifter.  E145.3-10 H X-TRA har ett arbetstryck på 145 bar, en 10 m mjuk stålarmerad gummislang. Click& Clean tillbehörssystem, integrerad slangrulle och inbyggt teleskophandtag i aluminium. Flera olika munstycken ingår. 

 

 

Högtryckstvätt-CPG-130-2-8-300x300.jpg

C-PG 130.2-8 X-TRA- Reglera trycket trådlöst.

Här är den första konsumenttvätten med trådlös reglering av trycknivån. Perfekt för vanlig högtrycks­rengöring runt huset och biltvätt. Tvätten är utrustad med PowerGrip, tryckreglering i 7 nivåer, energi- och vattensparande funktion. Med metallpump och universalmotor, automatisk start/stopp, Click&Clean munstycks­koncept. 

 

Köp dem här direkt i vår webbshop eller välkommen in vi våra butiker för hjälp och fler tips och råd kring ditt köp av högtryckstvätt.

Produkten har lagts i varukorgen