Högtryckstvätt - Fresks
Hoppa till innehållet

Högtryckstvätt

Med en högtryckstvätt gör du snabbt och effektivt rent det mesta, som exempelvis bilar, gångar, terrasser och båtar. En högtryckstvätt förbrukar förvånande nog mindre vatten, räknat i liter per minut, än om du skulle spola samma yta med en vanlig vattenslang. Att det går så mycket fortare bidrar också till att göra högtryckstvätten till en riktigt intressant pryl att ha hemma.

VÄLJ RÄTT MODELL

När man ska välja modell är det viktigt att först bestämma vilken ljudnivå, prestanda, slanglängd och användarvänlighet som krävs för just ditt behov. Vidare kan det vara intressant att se över vilka drifts- och underhållskostnader som gäller för olika modeller.  

BRA ATT VETA OM VATTENTRYCKET

Kraften i vattentrycket mäts i enheten bar. Ju fler bar desto större anslagskraft har vattenstrålen.

BRA ATT VETA OM VATTENKAPACITET

Den mängd vatten som kan passera genom pumpen avgör vilken sköljverkan maskinen har, dvs vilken vattenkapacitet den har att skölja bort smutsen från ytan.

BRA ATT VETA OM VATTEN OCH MILJÖ

En högtryckstvätt förbrukar väsentligt mindre vatten, räknat i liter per minut, än om du skulle försöka spola av samma objekt med en vanlig vattenslang.

Alla våra högtryckstvättar från Nilfisk-ALTO har alla metallpump och 2 års garanti .

Ett urval av våra högtryckstvättar

Högtryckstvätt-E145-3-10-300x300.jpg

E145.3-10 H X-TRA - Tvätta med riktigt högt tryck

Premiummodell från Nilfisk med mycket hög kapacitet som klarar alla typer av rengöringsuppgifter.  E145.3-10 H X-TRA har ett arbetstryck på 145 bar, en 10 m mjuk stålarmerad gummislang. Click& Clean tillbehörssystem, integrerad slangrulle och inbyggt teleskophandtag i aluminium. Flera olika munstycken ingår. Rek pris 3738:- 

kampanjpris 3295:-

 

 

 

Högtryckstvätt-c130-2-8-PAD-300x300.jpg

C130.2-8 PAD EU - Byt tillbehör snabbt och enkelt

Kan med sitt väggfäste förvaras på väggen, och användas direkt från väggen som en stationär enhet. Kompakt och ergonomisk med ett arbetstryck på 130 bar. Med Click& Clean munstyckskoncept byter du snabbt mellan tillbehör. Driftsäker metallpump och universal­motor. Patio terrasstvätt, rör- och avloppsrensare (8 m) och borste ingår.Rek pris 2307:- 

kampanjpris 1995:-

 

 

 

Högtryckstvätt-CPG-130-2-8-300x300.jpg

C-PG 130.2-8 X-TRA- Reglera trycket trådlöst.

Här är den första konsumenttvätten med trådlös reglering av trycknivån. Perfekt för vanlig högtrycks­rengöring runt huset och biltvätt. Tvätten är utrustad med PowerGrip, tryckreglering i 7 nivåer, energi- och vattensparande funktion. Med metallpump och universalmotor, automatisk start/stopp, Click&Clean munstycks­koncept. Rek pris 2783:-

kampanjpris 2395:-

Köp dem här direkt i vår webbshop eller välkommen in vi våra butiker för hjälp och fler tips och råd kring ditt köp av högtryckstvätt.

Produkten har lagts i varukorgen