Spara tid och pengar - Fresks
Hoppa till innehållet

Spara tid och pengar

Att byta ytterpanel är ett ganska stort jobb, men ger ditt hus en härlig karaktär när jobbet väl är klart. Fabriksmålad ytterpanel gör jobbet betydligt smidigare och du kommer spara dig själv en hel del tid. Stående eller liggande panel, profilerad eller slät, gran eller ceder. Vi hjälper dig gärna att hitta rätt.

EN GRUNDMÅLAD YTTERPANEL GÖR JOBBET ENKLARE
För att du ska få en riktigt heltäckande grundmålning bör din panel alltid grundmålas innan montering. I annat fall finns det stor risk att omålade partier framträder när virket krymper. Att köpa en fabriksmålad ytterpanel gör jobbet betydligt smidigare och du kommer spara dig själv en hel del tid. Det enda du behöver göra är att behandla skarvar och ändträ med grundolja. Och med grundmålade ytterpaneler behöver du bara slutmåla fasaden två gånger.

SPARA TID OCH PENGAR MED MÅLAD PANEL
Fler strykningar och torktid däremellan gör att fasadjobbet lätt drar ut på tiden. Använd en målad panel så sparar du in den tiden. Antingen använder du en grundmålad panel eller en som bara har toppstrykningen kvar. En grundmålad panel ger en bra grund och du har runt ett halvårs skydd innan du behöver göra de övriga två strykningarna. Panelen har då alltid rätt mängd färg. Ingen risk för onödigt färgspill. En mellanstruken panel kan vara ännu mer bekvämt och tidssparande - bara toppstrykningen återstår. Panelen har två lager färg, grund- och mellanstruken, och behöver bara strykas en gång efter montering.  

Välkommen in till butiken så berättar vi mer!

SKYDDA DIN YTTERVÄGG
Ytterväggen och fasaden är en viktig del av husets klimatskydd och genom att skydda väggen från fukt, regn och snö bevaras panelens utseende. Ett stort taksprång och ett avstånd mellan mark samt en godkänd vindskyddspapp är bra exempel på skydd.
Skydda ytterväggen.JPG

Läs mer om hur du skyddar ytterväggen

Produkten har lagts i varukorgen