OM OSS - Fresks
Hoppa till innehållet

OM OSS

Fresks har länge varit ett familjeägt företag, men sedan februari 2016 har vi en ny huvudägare. Fresks ingår nu i Fresks Group AB, en koncern inom byggvaruhandeln med mycket starka varumärken som Fresks, Östergyllen, Gärdin & Persson, Färingsö Trä samt Övik låsteknik. Koncernen bedriver i dagsläget verksamhet på 27 anläggningar i landet, omsätter ca 1,8 miljarder kronor och sysselsätter drygt 470 årsanställda.

På Fresks hittar du allt från bräder och spik till tegel och dörrar, färg i regnbågens alla kulörer samt tapeter och golv för alla rum. Vi ritar ditt nya kök eller badrum & hjälper dig med snygg förvaring.

Affärsidé

Vår affärsidé är att tillgodose yrkes- respektive privatkunder med inrednings- och byggmaterial av hög kvalité med marknadens bästa upplevda kundnytta.

Vision

Vi skall bli den största samt mest lönsamma svenskägda aktören inom inrednings- och byggmaterial i Sverige.

Historia

Fresks grundades 1862 och har varit verksamt i över 150 år. Idag är vi 13 byggvaruhus på lika många orter - Funäsdalen, Härnösand, Kramfors, Norsjö, Sollefteå, Storuman, Strömsund, Sundsvall, Vilhelmina, Åre-Undersåker, Bollnäs, Söderhamn samt Östersund. Till detta kan vi även lägga en webbhandel som är öppen dygnet runt.

Läs mer om vår historia!

Kom in till närmaste butik och låt dig inspireras!

Produkten har lagts i varukorgen