Urban Strålin Byggvaror - Fresks
Hoppa till innehållet

Urban Strålin Byggvaror

2018-07-10

Det är med stor glädje vi förkunnar att vårt nästa förvärv är Urban Strålin Byggvaror med fyra butiker i Liared, Töreboda, Ulricehamn samt Jönköping.


”Fantastiskt härligt att vi lyckades attrahera familjen Strålin och att de ville sälja till oss. Kay och Leo är två härliga individer som kommer tillföra vår företagsgrupp ytterligare energi och framåtanda. Bägge två kommer återinvestera stora delar av köpeskillingen samt fortsätta i sina respektive operativa roller precis som tidigare vilket borgar för fortsatta framgångar är min fulla övertygelse”, säger Leif Lindholm, VD Fresks Group AB.

”För oss känns det verkligen bra att sälja till en koncern som värnar om entreprenörsanda och där beslutsvägarna är både korta och snabba. Att dessutom Fresks Group har ett upplägg med återinvestering och att man kan fortsätta driva affärerna som tidigare attraherade oss till fullo. Att bägge bolagen haft en häftig tillväxtresa gör naturligtvis inte saken sämre” säger Kay Strålin, VD Urban Strålin Byggvaror.

 

På bilden ser ni från vänster: pappa Urban, sonen Leo, Leif Lindholm samt sonen Kay.

Produkten har lagts i varukorgen