Artnr. 1058492

TRÄSKRUV FÖRSÄNKT HUVUD

Träskruv försänkt huvud, blankförzinkad. Användningsområde: ESSVE Träskruv med två fiberskär är avsedd för de flesta montage i spånskivor, trä, plast, plugg mm. Beskrivning: Skruven är tillverkad av härdat stål med blankförzinkad ytbehandling, CorrSeal ytbehandling (för utomhus miljöer) eller av rostfrittstål A2 för mycket utsatt miljö som ex marin miljö. Den är försedd med TX-fäste/bits. Skruven har två fiberskär. Detta innebär ett mycket lågt iskruvningsmoment i hårdare trämaterial samt minimerar sprickbildning. På skruv längre än 160 mm finns det en extra fräsgänga direkt efter den vanliga trägängan, detta för att underlätta montage av längre och grövre skruv. Huvudet är försett med sex skärande rillor som försänker skruven och lämnar en slät yta utan stickor. Skruven uppfyller CE kravet enl EN14592. Montering: Rekommenderat varvtal: 400-1200/min.

Läs mer

ORDINARIE PRIS:

85,00 kr / FRP

KLASSIFICERING OCH KVALITETSMÄRKNING

Byggvarubedömningen: Accepteras

PRODUKTBESKRIVNING

Rekommenderat varvtal: 400-1200/min.

Skruven är tillverkad av härdat stål med blankförzinkad ytbehandling. Den är försedd med TX-fäste/bits. 
Skruven har två fiberskär. Detta innebär ett mycket lågt iskruvningsmoment i hårdare trämaterial samt minimerar sprickbildning.
På skruv längre än 160 mm finns det en extra fräsgänga direkt efter den vanliga trägängan, detta för att underlätta montage av längre och grövre skruv.
Huvudet är försett med sex skärande rillor som försänker skruven och lämnar en slät yta utan stickor. Skruven uppfyller CE kravet enl EN14592.

DOKUMENTATION