Fibo våtrumsskivor - Fresks
Hoppa till innehållet

Fibo Våtumsskivor

Fibo våtrumsskivor

Som klickgolv fast för väggen. Med Fibo Våtrumsskivor och Kitchen Board kan vem som helst klä väggarna i badrum och kök.

Våtrumsskivor

Glöm allt jobb med gipsskivor, membran och kakel. Fibo Våtrumsskivor passar utmärkt till väggarna i kök och badrum, men också tvättstuga, garage, förråd eller kanske för den som ska bygga ett hemmagym? Skivorna är enkla att kapa och formatet gör de smidiga att anpassa. Du monterar dem snabbt och enkelt, utan krav på membran, direkt på reglar eller på befintliga skruvfasta väggar. Våtrumskivorna är godkända av Statens Provningsanstalt för att användas som vattentätt ytskikt i badrum och våtrum.

Fibo Trespo 980x630 vit.jpgFibo allmän 980x300.jpg
 

kitchen board

Köksskivorna, Kitchen Board, har samma kvalitet som våtrumsskivorna, har en slät och hållbar yta som tål både vattenstänk, temperatursvängningar (max 150°C) och är naturligtvis lätta att hålla ren.

Fibo Trespo kitchen 980x630.pngFibo allmän kitchenboard 980x300.jpg
 

många mönster och färger

Du kan välja bland ett stort antal dekorer och färger. Är du lite kreativ kan du kombinera dem efter ditt eget huvud och få oändliga möjligheter för spännande lösningar. Här nedan ser du de skivor du kan köpa direkt i vår webbshop.

Våtrumsskivor

Instruktionsfilm

Kitchen Board

Instruktionsfilm

Välkommen in i våra butiker och se fler mönster för beställning, mer inspiration samt tips och råd kring den enkla vägen till nya väggar i badrummet.

Produkten har lagts i varukorgen