PRAKTISKA FÄRGER

Förena nytta och nöje med färg! Bland våra praktiska färger hittar du skoltavelfärg och magnetfärg – två färger med varsin smart funktion.

SKOLTAVELFÄRG

Beckers Skoltavelfärg är en vattenburen färg som ger matta skrivytor för kritor. Den är lämplig för målning på släta ytor av sandspackel, puts, betong, skivor av träfiber, spån och gips samt väv, tapeter m.m.

Istället för att nöja sig med att måla upp "svarta tavlan" på väggen kan du nu måla nästan vad du vill i vilken kulör du vill. Nu är skoltavelfärgen även brytbar i 336 fantastiska kulörer. Skoltavelfärgen gör ytan på väggen eller byrån både fin, lekfull och användbar. Märk upp vad lådorna innehåller, byter du innehåll, sudda och märk om.


Rör om i färgen ordentligt och måla sdan flödigt med pensel eller roller. Måla första gången horisontellt och låt torka 12 timmar, för bästa resultat måla sedan flödigt en andra gång vertikalt. Rollar du ytan bör du genast efterstryka med en pensel för att få en slät fin yta. Köp Skoltavelfärgen direkt här i vår webbshop.

MAGNETFÄRG

Omvandla väggen till en användbar anslagstavla att fästa magneter på med Beckers magnetfärg. Färgen är matt och mörkgrå, men du kan måla över den med en vanlig väggfärg i valfri kulör.

Magnetfärgen kan användas på de flesta ytor i torra utrymmen inomhus. Det är viktigt att röra om färgen noggrant före och då och då under målningen, måla sedan flödigt med pensel eller roller. Låt det första lagret torka ungefär ett dygn innan du målar andra gången. Efter två lager har du en yta med god fästkraft för magneter av bra kvalitet.

Båda färgerna är enkla och praktiska att använda och gör vardagen både tydligare och roligare. Bara fantasin kan sätta gränser för hur magnet- och skoltavelfärgen kan användas. På kontoret, i skolan, i matsalen, på restaurangen eller kanske på resebyrån.

 

DECOR METALL

Med Beckers Decor Metall skapar du spännande metalliska effekter och ytor som glimrar i omgivningens ljus.

DECOR TRÄBETS

Ger en levande yta med djup och lyster på obehandlade träytor som möbler, snickerier och golv. Decor Träbets vit kan ge en yta som påminner om kalkad ek på tak- och väggpanel av ljus furu eller gran.

DECOR MÖBELLASYR

För lasering av möbler, köksluckor och snickerier inomhus. Det färdiga resultatet ger en levande yta med vackert djup och lyster. Lasyren är färglös men kan brytas till andra nyanser.