LADY MINERALS KALKFÄRG

Jotuns LADY Minerals kalkfärg tar naturen på allvar och ger ett matt, mjukt och varmt resultat.

Kalkfärgen har tidigare varit en produkt som använts av få, nu för vi fram den till den bredare massan. LADY Minerals är en kalkfärg som är lätt att applicera och den ger vackra väggar med ett unikt uttryck. De varma, naturliga kulörerna kan framstå som både råa och industriella men även mjuka och trivsamma. Kulörerna är i fina, trygga och välbekanta nyanser som ger dig vackra väggar.

LISBETH LARSEN GLOBAL KULÖRCHEF PÅ JOTUN:

"LADY Minerals kalkfärg tar naturen på allvar och resultatet blir matt, mjukt och varmt. Kulörerna vi valt är fina, trygga och välbekanta nyanser som är vackra på väggar. Ytan är tidsenligt matt och lägger grunden för ett rått, industriellt och tidlöst uttryck. en perfekt kuliss för design och hantverk i kreamit och härliga träslag. Det handlar om att sakta ner och om att använda sin egen kreativitet. LADY Minerals erbjuder oanade möjligheter."

Natural Minerals - Äkta, ärligt och varmt. Hämta värmen i tonesn LADY Rustik Terracotta eller ta in naturen med en diskret ton av LADY Vallmofrö.

Soft Minerals - Varmt, mjukt och sinnligt. Diskreta jordfärger som LADY Senses och LADY Sand skapar sinnliga interiörer och framhäver det äkta och nära. Tidlösa kulörer som andas värme och trivsel.

Elegant Minerals - Sobert, tidsenligt och sofistikerat. De eleganta kulörerna tillför en råare känsla till rummet. Naturliga gråtoner som LADY Grå skiffer tillsammans med LADY St Pauls Blue skapar en sober och stilfull interiör.

Minerals Sealer - Bevara det naturliga matta. På ytor som utsätts för slitage och eventuellt vattenstänk rekommenderas LADY Minerals Sealer. Sealern bevarar det naturligt matta utseendet och ger dessutom slitstyrka och vattenbeständighet.

Observera att vid applicering av sealer kommer kulören att uppfattas som något djupare.

 

LADY Minerals har ett högt pH-värde på grund av kalkinnehållet, därför rekommenderas skyddsglasögon och handskar vid målning.
Läs här hur enkelt det är att lyckas och få en mer utförlig beskrivning över hur du går tillväga när du ska måla din vägg med LADY Minerals.