BECKERS MOOD

Lätt matchat med tre teman och arton kulörer!
Beckers nya exklusiva produktserie Mood för inomhusmålning av tak, väggar och snickerier, består av fem produkter med unika egenskaper.

Produkterna Mood Professional Finish lackfärg, Mood Velvet Color väggfärg, Mood Super White väggfärg, Mood Lasting Finish väggfärg och Mood Perfect Ceiling takfärg (läs mer om produkterna till höger på sidan) ger en vacker kulöråtergivning, extra snygg finish och en utmärkt slitstyrka.

I färgkartan Mood presenteras produkterna i tre stämningsskapande teman. Teman som visar hur man kan kombinera med kulörer och att man ska våga måla med kulörta färger och inte bara vitt, grått och beige.

NEDTONADE PASTELLER

I det första temat ser vi nedtonade pasteller i mjukt grått, dammigt rosa och naturliga gröna toner som ger en hemtrevlig, sval och luftig känsla. Målade möbler kombineras gärna med obehandlat eller silverfärgat trä och linnetyger. Frodiga växter och en mättad svart accentkulör ger tyngd till den i övrigt skira stilen.
Kulörerna i detta tema är: Aubergine 710, Anemon 656, Trofast 861, Visdom 862, Lycka 860, Harmoni 859.

Bild 1: Färg: Trofast 861, Lycka 860 och Anemon 656. Bild 2: Väggar: Lycka 860 och Anemon 656. Bord och fönsterbräda: Aubergine 710. 

JORDNÄRA KULÖRER

I detta tema är kulörerna jordnära och går i mustiga nyanser som tegel, nougat och vinrött. När dessa kompletteras till mörkare träslag, läder i naturtoner och exempelvis detaljer i rökfärgat glas, skapas ett lika uppdaterat som helrätt 70-talsuttryck.
Kulörerna i detta tema är: Frid 863, Impulsiv 864, Passion 866, Mohair 653, Evig 865, Svartpeppar 584.

Bild 1: Färg: Mohair 653 och Impulsiv 864. Bild 2: Vägg: Frid 863.

VILSAMMA KULÖRER

Lavendeltoner och sotade rosa kulörer tillsammans med bränd orange och himmelsblått harmonierar fint och ger en vilsam kulörsättning. I temat finns de eleganta materialen som siden och sammet, gärna i kombination med härliga blommönster. Tänk sofistikerat, tänk dekorerat och gärna överdådigt.
Kulörerna i detta tema är: Innerlig 810, Lavendel 726, Kokos 502, Tornado 854, Livlig 867, Himmelsblå 742.

Bild 1: Färg: Livlig 867 och Tornado 854. Bild 2: Vägg: Lavendel 726. Golvlist: Kokos 502.


MOOD-PRODUKTSERIE

Utvecklad för det moderna hemmet. Ett givet val för dig som inte vill kompromissa med vare sig prestanda, finish eller design för att få ett resultat med just den känsla du vill åt.

Mood Velvet Color
Ultramatt väggfärg lämpad för rum där ett exklusivt slutresultat önskas. Färgen har utmärkt kulöråtergivning och ger därför ett vackert djup åt mörka eller mättade kulörer. Mood Velvet Color ger en avtorkningsbar och jämn yta fri från störande reflexer. 2,7 liter från 645:-

Mood Lasting Finish
Väggfärg med hög täckförmåga och reptålighet. Färgen som är en kombinerad grund- och täckfärg kräver endast två strykningar utan grund för ett jämnt resultat. Mood Lasting Finish ger en tvättbar och mycket reptålig matt yta och lämpar sig för de flesta utrymmen inomhus. 2,7 liter från 713:-

Mood Super White
Helmatt väggfärg lämpad för rum där mer rymd och ljus önskas. Färgen, som är mycket ljusreflekterande, får vita väggar att upplevas ännu vitare vilket ger en känsla av extra rymd och luftighet. Mood Super White är lätt att måla med, stänker minimalt och täcker mycket bra. 3 liter 645:-

Mood Perfect Ceiling
Helmatt takfärg av högsta kvalitet. Färgen har mycket god täckförmåga och ger ett fylligt, jämnt och vackert slutresultat. Mood Perfect Ceiling är lätt att måla med och ger inga störande reflexer i rum med stora ljusinsläpp och mycket släpljus. Alltid Bra Pris 2,7 liter 339:-

Mood Professional Finish
Halvblank lackfärg för snickerier och metallytor inomhus. Den är väldigt skön att måla med och ger ett mycket jämnt, hårt och slitstarkt resultat. Alltid Bra Pris 0,675 och 0,75 liter 299:- samt 2,7 liter 779:-