FÄRGBRYTNING

Vi hjälper dig att hitta rätt färgtyp och ytbehandling. Givetvis hjälper vi dig även att hitta just den färgnyans du söker, vare sig det gäller inom- eller utomhus, bil- eller industrifärg.

Ska du måla inne eller ute? Ska du måla en innerdörr, hela fasaden eller bara bättra på staketet? Behöver bilen lackas om?

VÅR FÄRGAVDELNING
Vi har färgexperter i våra butiker, kom gärna in och få tips och råd från dem. Berätta vad du ska göra så hjälper vi dig med rätt färgtyp och vilken mängd färg du behöver. Om du gör rätt och följer våra anvisningar kan du räkna med att färgen består under många år. 

I våra färgavdelningar finns färgtyper för de flesta miljöer och ytor - alkydfärg (oljefärg), akrylatfärg (vattenburen färg), putsfärg och lasyrfärg.

FÄRGBRYTNING
När du vet vilket färgtyp du ska använda är det dags att välja kulör. Vi har en mängd kulörkartor och prover som du kan välja bland för att få den nyans du önskar. Du kan även ta med ett färgprov i form av t.ex en färgflaga som är minst lika stor som en femkrona, så skannar vi av provet och blandar till färgen.

I Sundsvall och Östersund blandar vi även Bil- och Industrilackfärg på vardagar 7-16